Aprilia Racing: Έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP 2023

Η εξέλιξη της Aprilia RS-GP.

Aprilia Racing Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP

Από την έκπληξη στην επιβεβαίωση: αυτός θα είναι ο στόχος της Aprilia Racing για τη σεζόν MotoGP 2023,.Την τελευταία σεζόν η Aprilia γνώρισε εντυπωσιακή εξέλιξη όσον αφορά τα αποτελέσματα (πρώτη νίκη στο MotoGP, άλλοι οκτώ τερματισμοί στο βάθρο και δύο pole position) και η ιταλική ομάδα πλασαρίστηκε μεταξύ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος, στη μάχη μέχρι το τέλος της σεζόν για τους πιο σημαντικούς στόχους σε κάθε κατηγορία.

Τώρα η Aprilia αντιμετωπίζει μια διπλή πρόκληση – να επιβεβαιώσει τις δυνατότητές της στη μάχη του πρωταθλήματος και να συνεχίσει να αναπτύσσεται, με κάποια επιπλέον όπλα στο οπλοστάσιό της, ξεκινώντας με τη δορυφορική ομάδα και τους αναβάτες Miguel Oliveira και Raul Fernandez, καθώς και μια πρόσθετη ροή πληροφοριών που θα είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη του RS-GP.

Στον τομέα της τεχνικής, εξελίχθηκε κάθε πτυχή της Aprilia RS-GP. Ο κινητήρας V4, ο οποίος δεν μπορεί να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχει αυξηθεί σε ισχύ και μέγιστες στροφές ανά λεπτό, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ευκολία στην οδήγηση. 

Συνεχίζεται και η ανάπτυξη της δομής της Aprilia Racing. Τα πιο εμφανή αποτελέσματα είναι οι νέες αφίξεις στην εργοστασιακή ομάδα και η νέα οργάνωση. Το αγωνιστικό τμήμα του Noale επιμένει ως εκ τούτου στη δέσμευσή του να βελτιωθεί από οργανωτική άποψη, καθώς και στην τεχνολογία που φέρνει η RS-GP στον αγώνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top