Ποια χώρα παράγει μπαταρίες υψηλής τάσης για την BMW

Για ποια μοντέλα προορίζονται 

BMW μπαταρίες Κίνα παραγωγή

Το BMW Group εξακολουθεί να ‘οδηγεί’ την επέκταση της ηλεκτροκίνησης και προσαρμόζει τις δομές παραγωγής του στις αυξανόμενες απαιτήσεις για αμιγώς και μερικώς ηλεκτροκίνητα οχήματα. Στην Κίνα, η κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA) έχει επεκτείνει το εργοστάσιο μπαταριών της στο Tiexi, το λεγόμενο «High-Voltage Battery Centre», με ένα ακόμα κέντρο μπαταριών που θα ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή των νέων και ισχυρότερων μπαταριών της 5ης γενιάς της τεχνολογίας BMW eDrive που προορίζονται για την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3.

Πως μπορείτε να δείτε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Opel Mokka 
 

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη αγορά του BMW Group και πρωτοστατεί στην επέκταση της ηλεκτροκίνησης σε όλο τον κόσμο. Με πέντε ηλεκτροκίνητα μοντέλα αυτή τη στιγμή, το BMW Group προσφέρει στους Κινέζους αγοραστές τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στην πολυτελή κατηγορία. Ήδη κυκλοφορούν συνολικά 75.000 ηλεκτροκίνητα μοντέλα BMW στους δρόμους της Κίνας σήμερα.
Η παραγωγή της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX3 θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο της BBA στην Dadong μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Το γειτονικό νέο κέντρο μπαταριών θα προμηθεύει τις μπαταρίες υψηλής τάσης. Η BMW X3 είναι το πρώτο μοντέλο που θα διατίθεται με πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel περιλαμβάνοντας ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt, με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, ή ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.


Η μπαταρία υψηλής τάσης για την 5η γενιά του συστήματος BMW eDrive δημιουργήθηκε εξ αρχής με πρωτοποριακή τεχνολογία κυψελών μπαταριών. Η ισχύς και το ενεργειακό περιεχόμενο των μπαταριών υψηλής τάσης μπορούν να προσαρμόζονται άνετα για χρήση σε διαφορετικές φιλοσοφίες και κατηγορίες οχημάτων. Στο μέλλον, οι μπαταρίες υψηλής τάσης πέμπτης γενιάς θα κατασκευάζονται επίσης στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing .Αυτές θα εγκαθίστανται σε πρόσθετα μοντέλα, όπως η BMW iNEXT και η BMW i4, ξεκινώντας από την επόμενη χρονιά. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top