Πώς μπορείτε να δείτε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Opel Mokka 

Πότε ξεκινούν οι παραγγελίες

Opel Mokka Παγκόσμια Πρεμιέρα 2020

Το νέο Opel Mokka είναι πράγματι ένα μοντέλο που προσελκύει τα βλέμματα. Εκφράζει όλα όσα συμβολίζει η Opel σήμερα και στο μέλλον. Το Mokka ενσαρκώνει τις αξίες της μάρκας Opel – Γερμανικό, προσιτό, συναρπαστικό – και παρουσιάζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της επόμενης δεκαετίας. Το ηλεκτρικό Mokka-e με μπαταρία λειτουργεί με μηδενικούς ρύπους.

Η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα και η έναρξη των πωλήσεων για το νέο Mokka θα πραγματοποιηθούν στις 22 Σεπτεμβρίου 2020. Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller και η ομάδα ειδικών θα παρουσιάσουν το Mokka λεπτομερώς και θα ενημερώσουν για τις τιμές – τόσο για τις εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel, όσο και για το ηλεκτρικό Mokka-e.

Οι κινητήρες του νέου Opel Mokka 
 

Για πρώτη φορά, η ηλεκτροκίνητη έκδοση θα είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα με την έναρξη των πωλήσεων. Δυστυχώς, λόγω των αυστηρών διατάξεων εξ αιτίας του κορωνοϊού, μόνο μία μικρή ομάδα ατόμων θα λάβει μέρος στη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Rüsselsheim. Ωστόσο, η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί από τις 13.00 CET στις 22 Σεπτεμβρίου, στο YouTube https://www.youtube.com/opel. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top