Μάνα 13χρονης στην Άμφισσα: «Πετάχτηκε το αίμα της. Σαν αρνί πέθανε»

Θεούς και δαίμονες απειλούν οι Ρομά της περιοχής μετά τον θάνατο της

Αναβρασμός επικρατεί στην Άμφισσα μετά τον θάνατο 13χρονης σε καταυλισμό Ρομά.

Οι συγγενείς του κοριτσιού είναι εξαγριωμένοι και απειλούν «θεούς και δαίμονες», με τον 34χρονο δράστη να παραμένει ασύλληπτος και να αναζητείται από τις Αρχές.

ΜΑΝΑ 13ΧΡΟΝΗΣ: «Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΖΗΤΩ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ»

 

Σοκαρισμένη, η μητέρα της 13χρονης Γιαννούλας είπε ότι την ώρα που δέχτηκε τους θανάσιμους πυροβολισμούς η άτυχη 13χρονη χόρευε:

«Χόρευε η κόρη μου, εγώ ήμουν απέναντι και άκουσα τον πυροβολισμό. Βλέπω την κόρη μου κάτω. Μου σκότωσε την κόρη αυτός, σηκώθηκε κι έφυγε. Τον είδα ότι ήταν αυτός. Μου σκότωσε το μωρό, εγώ έσπασα το σπίτι του, εγώ έβαλα φωτιά στο αυτοκίνητό του. Σκότωσε την κόρη μου. Ήταν κι άλλα παιδιά που χόρευαν εδώ. Δεν πρόλαβε να φύγει το κορίτσι μου. Εγώ τη σήκωσα από κάτω…», είπε μιλώντας στην εκπομπή "Tatiana Live".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή στη δολοφονία της 13χρονης στην Άμφισσα

Φόβοι για βεντέτα στην Άμφισσα – Η 13χρονη σχεδόν αποκεφαλίστηκε από τον πυροβολισμό

«Ζητάω δικαίωση. Η κόρη μου έφυγε. Αυτός να σαπίσει στη φυλακή, να κλειστεί όλα τα χρόνια μέσα. Πέθανε σαν ένα αρνί, έτσι πετάχτηκε το αίμα της… εγώ την πήγα στο νοσοκομείο, ήταν γεμάτη αίματα, το κορίτσι μου ήταν “σβησμένο”. Σκότωσε κι έφυγε. Είναι δολοφόνος» κατέληξε η μητέρα της Γιαννούλας.

«ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ»

 

Η 13χρονη Γιαννούλα μετά τα τυφλά πυρά που δέχτηκε, ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας της.

Κάτοικοι της περιοχής περιέγραψαν στο tvstargr τις συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές του κοριτσιού:

«Η μανά της τρέχει την πιάνει αγκαλιά και της λέει “μη φοβάσαι θα ζήσεις”. Το κορίτσι ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του σφίγγοντας το χέρι της».

«ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΑΜΦΙΣΣΑ»

 

Μετά την κηδεία της 13χρονης Ιωάννας, οι Ρομά του καταυλισμού ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Αφού εντόπισαν το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη και το έκαψαν, στη συνέχεια πήγαν στην επιχείρησή του όπου έσπασαν τα πάντα.

Μιλώντας στο tvstargr οι Ρομά του καταυλισμού προειδοποιούν πως «θα καεί η Άμφισσα» με τις Αρχές να κάνουν τα πάντα ώστε να αποφύγουν μια πιθανή βεντέτα.

(Το σημείο όπου ξεψύχησε το άτυχο κορίτσι)

Για το λόγο αυτό υπήρξε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση, με τους κατοίκους της Άμφισσας να εκφράζουν έντονη ανησυχία για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Κάποιοι εξ΄αυτών πάντως που γνώριζαν τον 34χρονο δράστη, τον αποκάλεσαν «καλό και φιλήσυχο άνθρωπο».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο φερόμενος ως δράστης ήταν θύμα ληστείας που καταδίωκε τους δράστες με κυηγετική καραμπίνα, οι συγγενείς του κοριτσιού ανατρέπουν τα δεδομένα και λένε πως δεν υπήρξε καμία ληστεία στο σπίτι του 34χρονου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος της 13χρονης ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από τις σφαίρες στο πόδι, εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκαναν στον φερόμενο ως δράστη για την ταχύτητα με την οποία κινούνταν του αυτοκίνητό του δίπλα από τον καταυλισμό.

«Πέρασε από τον δρόμο για να πάει στο χωριό του με 130 χλμ. Του κάναμε παρατήρηση και δεν είναι η πρώτη φορά, γιατί υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά στον καταυλισμό που παίζουν στον δρόμο. Τσακωθήκαμε, πιαστήκαμε στα χέρια και μας απείλησε ότι θα πάει στο χωριό και θα επιστρέψει να μας σκοτώσει», είπε ο θείος της μικρής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά από αυτό πίστεψαν όλοι ότι το ζήτημα έχει λήξει και ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Μετά από μία ώρα όμως ο νεαρός ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και επέστρεψε, κρατώντας καραμπίνα.

«Καθόμουν σε μια πέτρα και λίγο πιο δίπλα ήταν η ανιψιά μου. Τον είδα να πυροβολεί προς τα εδώ πάνω από τον δρόμο και τα σκάγια με βρήκαν στο πόδι. Ξαφνικά γύρισα και είδα το παιδί να έχει πέσει στο έδαφος μες στα αίματα», είπε.

Κάτοικοι του καταυλισμού τόνισαν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πολλές φορές έχει περάσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα δίπλα από τον καταυλισμό και του έχουν κάνει παρατήρηση, αλλά δεν έπαιρνε από λόγια.

«Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή πολλά παιδιά βρίσκονταν μέσα στις παράγκες. Αν ήταν έξω θα είχαμε τώρα πέντε κηδείες», είπε ένας κάτοικος.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top