Φόβοι για βεντέτα στην Άμφισσα – Η 13χρονη σχεδόν αποκεφαλίστηκε από τον πυροβολισμό

Τον δράστη αναζητά η αστυνομία

Άμφισσα: Η 13χρονη σχεδόν αποκεφαλίστηκε

Καζάνι που βράζει είναι από τη Δευτέρα το βράδυ η Άμφισσα, μετά το θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού από αδέσποτη σφαίρα σε καταυλισμό Ρομά.

Ακόμα παραμένουν συγκεχυμένες οι πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς προηγήθηκε της δολοφονίας του κοριτσιού. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης, επιχειρηματίας της περιοχής, έπεσε θύμα κλοπής και άρχισε να κινείται παράλληλα στον καταυλισμό. Κάποια στιγμή αναγνώρισε ως δράστη έναν ενήλικα τσιγγάνο, πήρε την καραμπίνα του και άρχισε να τον πυροβολεί, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πόδι.

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο φερόμενος ως δράστης διαπληκτίστηκε με τσιγγάνους όταν πέρασε από τον καταυλισμό τους για να πάει στον στάβλο του και πυροβόλησε με την καραμπίνα του.

Όποια εκδοχή κι αν ισχύει το αποτέλεσμα είναι ότι ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε νεκρό από αδέσποτη σφαίρα που την βρήκε στο κεφάλι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε φρικτό θάνατο, αφού σχεδόν αποκεφαλίστηκε από τον πυροβολισμό.

Αμέσως ακολούθησαν επεισόδια, με ομάδες οργισμένων τσιγγάνων να καταστρέφουν το κρεοπωλείο του δράστη, ενώ πυρπόλησαν και το αυτοκίνητό του ως αντίποινα.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία, η οποία βρίσκεται επί ποδός, ώστε να διατηρηθεί η τάξη και να αποτραπούν νέα επεισόδια.

Οι κάτοικοι της πόλης προγραμματίζουν συγκέντρωση στη μνήμη του κοριτσιού σήμερα Τρίτη στις 19:00, στην πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top