Ανατροπή στη δολοφονία της 13χρονης στην Άμφισσα

Ένας καυγάς οδήγησε στο φονικό

Ανατρέπονται τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας της 13χρονης σε καταυλισμό Ρομά στην Άμφισσα, καθώς όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του κοριτσιού και κάτοικοι του καταυλισμού, δεν υπήρξε καμία ληστεία στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

Όπως είπε ο θείος της μικρής, ο οποίος επίσης, τραυματίστηκε στο πόδι από τις σφαίρες, όλα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκαναν στον φερόμενο ως δράστη για την ταχύτητα με την οποία κινούνταν του αυτοκίνητό του δίπλα από τον καταυλισμό.

«Πέρασε από τον δρόμο για να πάει στο χωριό του με 130 χλμ. Του κάναμε παρατήρηση και δεν είναι η πρώτη φορά, γιατί υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά στον καταυλισμό που παίζουν στον δρόμο. Τσακωθήκαμε, πιαστήκαμε στα χέρια και μας απείλησε ότι θα πάει στο χωριό και θα επιστρέψει να μας σκοτώσει», είπε ο θείος της μικρής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά από αυτό πίστεψαν όλοι ότι το ζήτημα έχει λήξει και ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Μετά από μία ώρα όμως ο νεαρός ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και επέστρεψε, κρατώντας καραμπίνα.

«Καθόμουν σε μια πέτρα και λίγο πιο δίπλα ήταν η ανιψιά μου. Τον είδα να πυροβολεί προς τα εδώ πάνω από τον δρόμο και τα σκάγια με βρήκαν στο πόδι. Ξαφνικά γύρισα και είδα το παιδί να έχει πέσει στο έδαφος μες στα αίματα», είπε.

Κάτοικοι του καταυλισμού τόνισαν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πολλές φορές έχει περάσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα δίπλα από τον καταυλισμό και του έχουν κάνει παρατήρηση, αλλά δεν έπαιρνε από λόγια.

«Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή πολλά παιδιά βρίσκονταν μέσα στις παράγκες. Αν ήταν έξω θα είχαμε τώρα πέντε κηδείες», είπε ένας κάτοικος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top