Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η νταλίκα διαλύει τα δύο ΙΧ στον Κηφισό

Χάνει τον έλεγχο, περνά το προστατευτικό κιγκλίδωμα και συγκρούεται με δύο οχήματα στο αντίθετο ρεύμα - Νεκροί οι οδηγοί των ΙΧ

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στο σημείο όπου έγινε τα θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό, στις 05:40 το πρωί της Τετάρτης. Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι οδηγοί δύο οχημάτων σκοτώθηκαν ενώ μια γυναίκα – η συνοδηγός του ενός οχήματος – χαροπαλεύει.

Αιματηρό τροχαίο στον Κηφισό: Δύο νεκροί, μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη

Οι σκηνές που μετέδωσε ο Alpha δείχνουν τη νταλίκα, η οποία κινείτο στο ρεύμα προς Λαμία, να χάνει τον έλεγχο και να περνά στο αντίθετο ρεύμα, διαλύοντας το διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Στο πέρασμά της συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα που κινούνταν προς Πειραιά, τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, σύμφωνα με το πρώτο αλκοτέστ, στο οποίο υποβλήθηκε από άνδρες της Τροχαίας.

Τα θύματα

Από το ένα όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός του, ενώ η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Νεκρός είναι ο οδηγός και του δεύτερου αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.

Kυκλοφοριακή συμφόρηση

Το ρεύμα καθόδου στον Κηφισό έμεινε για αρκετές ώρες κλειστό, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να απομακρύνουν από το σημείο τα κατεστραμμένα οχήματα και την νταλίκα. Εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας, δημιουργήθηκε συμφόρηση και στις εσωτερικές αρτηρίες των περιοχών που οδηγούν στην εθνική οδό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top