Ράκος ψυχολογικά η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας

Τι υποστήριξε στην ομολογία της - Νέα ενημέρωση: 20:41

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την εξέλιξη της υπόθεσης με το νεκρό νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Ποινική δίωξη για κακούργημα εναντίον της 22χρονης

Την Τετάρτη εκδόθηκε ένταλμα συλληψης από τον ανακριτη σε βαρος της 22χρονης σπουδάστριας, η οποία ομολόγησε ότι πέταξε το νεογέννητο μωρό της.

Ο εισαγγελεας ασκησε σε βαρος της ποινικη δίωξη για το κακούργημα της παιδοκτονίας και συναινεσε στην εκδοση ενταλματος συλληψης σε βαρος της απο τον ανακριτη.  Η δικογραφία της 22χρονης διαβιβάστηκε χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα καθώς η κατηγορουμενη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Ψυχολογικό ράκος 

Ο δικηγόρος της 22χρονης, Αλέξανδρος Αλεξιάδης δήλωσε ότι η 22χρονη κοπέλα είναι ένα ψυχολογικό ράκος, καθώς αντιλαμβάνεται με το πέρασμα των ωρών την πράξη της. Όπως είπε η κοπέλα πάσχει απο επιλόχεια καταθλιψη, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Την προθεσμία εδωσε η 15η ανακριτρια που ανέλαβε την υποθεση, η οποία μετέβη στην κλινική οπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η κοπέλα.

«Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακριτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ωρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πραξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση», είπε ο δικηγόρος της.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη

Νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη - Το βρήκαν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο!

Ν.Σμύρνη: Ελληνίδα 22 ετών η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο

Τι υποστήριξε στην ομολογία της 

Η 22χρονη παιδοκτόνος υποστήριξε ότι έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει από έναν συμφοιτητή της και κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της τόσο από τη μητέρα της, όσο και από τον πατέρα του παιδιού.

Μάλιστα όλον αυτό τον καιρό κατάφερε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, λόγω των περιττών κιλών που είχε κι έτσι κανείς δεν κατάλαβε ότι κάτι τρέχει.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών. Όπως είπε γέννησε ολομόναχη μέσα στην μπανιέρα, έκοψε μόνης της τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι και μετά τύλιξε το μωρό σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τη μητέρα του παιδιού πόρτα – πόρτα σε όλα τα διαμερίσματα των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν στον συγκεκριμένο ακάλυπτο.

Όταν συνάντησαν την κοπέλα, είδαν κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της και ζήτησαν να λάβουν dna, ώστε να το συγκρίνουν με εκείνο του παιδιού.

Η ταυτοποίηση έγινε και η κοπέλα τα ομολόγησε όλα. Η 22χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία.

Η κοπέλα είναι φοιτήτρια και παιδί χωρισμένων γονιών και έμενε με την μητέρα της στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή στο άτυχο βρέφος, Σουλτάνα Μαριανού και Γιώργος Ντιλέρινια, απεφάνθησαν ότι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12 – 20 ώρες μετά τη γέννησή του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας είναι σοκαρισμένοι. Όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο και ευγενικό κορίτσι, που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Δεν μπορούν να συλλάβουν επίσης πώς μπόρεσε να πετάξει το μωρό που μόλις είχε γεννήσει, ενώ αρκετοί είπαν ότι θα ήταν προτιμότερο να το είχε αφήσει έξω από κάποια πόρτα για να σωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top