Συγκίνηση και οδύνη στο μνημόσυνο της Αποστολίας και του μικρού Παύλου Πατμάνογλου

Η αποζημίωση που διεκδικεί ο Υπάτιος από τον "Mr Jumbo"

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα στην Πτολεμαϊδα η επιμνημόσυνος δέηση της Αποστολίας και του μικρού Παύλου Πατμάνογλου. Των θυμάτων  του τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

 

Εικόνες φρίκης. Είναι η στιγμή που πάγωσε όλη η Ελλάδα,  όταν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η τρελή πορεία της μοιραίας Porsche οδήγησε στο θάνατο ακαριαία τέσσερις ανθρώπους.

Η στιγμή που ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, Υπάτιος Πατμάνογλου, είδε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του Αποστολία και τον μόλις τριών ετών Παύλο  να χάνονται τόσο άδικα.

Συγκίνηση και οδύνη στο μνημόσυνο

 

Ένα χρόνο μετά οι εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν.  Σήμερα στην Πτολεμαιδα τελέστηκε η επιμνημόσυνος δέηση για τα δυο αθώα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Συντετριμμένοι οι συγγενείς ένα χρόνο μετά, δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε μια στιγμή έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την ίδια ώρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου και οι συγγενείς των θυμάτων διεκδικούν αποζημίωση περίπου 3,3 εκατομμυρίων ευρώ από την οικογένεια Βακάκη. Μάλιστα ο Υπάτιος επικαλείται   διαθήκη - μυστήριο την οποία φαίνεται πως άφησε ο 23χρονος οδηγός τρεις μήνες πριν το μοιραίο δυστύχημα. Σύμφωνα με το έθνος ο οδηγός της Porsche φέρεται να έγραψε:

«Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου την οποία υπεραγαπώ το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδελφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου»

Η υπόθεση βρίσκεται στα αστικά δικαστήρια αφού ο Υπάτιος δε δέχθηκε την προσφορά 2,4 εκατομμυρίων ευρώ από τον ιδιοκτήτη των Jumbo.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top