Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το μωρό που βρέθηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Το άφηνε μόνο του η μητέρα του για να πάει στη δουλειά

Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Νέα Ενημέρωση: 16:46

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος της μητέρας του 15 μηνών βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής! Άφησαν ένα βρέφος 14 μηνών κι έτρεξαν να σωθούν

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστομένους λίγο πριν τις 02:30 τα ξημερώματα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν σύντομα να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, αλλά όταν μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν μόνο του το 15 μηνών βρέφος, το οποίο και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε μηχανική υποστήριξη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η θεία του παιδιού που μένει στον ακριβώς από κάτω όροφο συνόδευσε το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε εκεί και η μητέρα του.

Η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία ότι έχει άλλα δύο παιδιά, 4 και τριών ετών και ότι την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, έμενε μόνη της με τα παιδιά της και τις νύχτες πήγαινε για δουλειά, παίρνοντας μαζί τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της. 

Η πυρκαγιά μάλιστα φέρεται να ξεκίνησε από ένα αερόθερμο, ενώ οι πυροσβέστες βρήκαν το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην κούνια του. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων, Μ. Παπασάββα αιμοδυναμικά το παιδί είναι ασταθές, έχει μικρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αλλά αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι το αναπνευστικό έγκαυμα που έχει υποστεί. Χαρακτήρισε τέλος την κατάστασή του σοβαρή και κρίσιμη. 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top