Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής! Άφησαν ένα βρέφος 14 μηνών κι έτρεξαν να σωθούν

Νοσηλεύεται διασωληνομένο και σε κρίσιμη κατάσταση

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην οδό Αριστομένους στην Πλατεία Αττικής για να σβήσουν φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, όμως όταν μπήκαν για να ελέγξουν το σπίτι βρήκαν μέσα, εγκαταλελειμμένο ένα βρέφος μόλις 14 μηνών, το οποίο είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του όταν έτρεξαν για να σωθούν.

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων με ελαφρά εγκαύματα, όπου και νοσηλεύεται.

"Το μωρό είναι διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αιμοδυναμικά ασταθές", δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Μανώλης Παπασλαβας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό επί πολύ ώρα.

Όπως είπε ακόμα, όταν το βρέφος διακομίστηκε στο Παίδων είχε τις αισθήσεις του, αλλά διασωληνώθηκε κατευθείαν λόγω της κατάστασής του, ενώ τόνισε πως ήταν μαζί του η μητέρα του.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top