Γιος γνωστού γιατρού ο σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Γρεβενά

Επί δύο ώρες προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή - Νέα Ενημέρωση: 19:00

Όλοι είναι  συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο του 32χρονου σκιέρ, ο οποίος είχε πάει εκεί με την παρέα του για snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες,όταν έφτασαν το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και οι νεαροί αποφάσισαν να πάνε μόνοι τους στο σημείο «Κάπα 2», όπως το αποκαλούν οι άνθρωποι του χιονοδρομικού και να κάνουν snowboard.

Εκεί μια χιονοστιβάδα παρέσυρε το νεαρό άνδρα, ενώ οι φίλοι του που ήταν εκεί δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν κάτω από το πυκνό χιόνι. Οι υπάλληλοι του χιονοδρομικού έσπευσαν στο σημείο, όμως χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον νεαρό.

Σημερινή φωτογραφία από τη Βασιλίτσα (πηγή: grevenamedia)

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος είναι γιος διευθυντή αγγειοχειρουργικής κλινικής μεγάλου ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας.

Ο άνδρας, έχοντας πολύ χαμηλό σφυγμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί, προσπάθησαν επί 2 ώρες να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, ο άτυχος 30χρονος δεν φέρει εξωτερικά τραύματα,  ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία καθώς έμεινε για πάρα πολύ ώρα κάτω από το χιόνι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top