Έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο – Τοποθέτησαν βόμβα στην είσοδο του πρατηρίου

Κρανίου τόπος το σημείο

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου και πρόεδρος των Βενζινοπωλών, Μ. Κιούσης, η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος. 

"Γύρω στις 05:20 ακούσαμε έναν ισχυρό θόρυβο, κατεβήκαμε στο μαγαζί γιατί μένουμε από πάνω και είδαμε να έχει ξεσπάσει φωτιά. Την σβήσαμε γρήγορα, αλλά η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Έχουν βάλει βόμβα στην είσοδο του βενζινάδικου και από το ωστικό κύμα έχουν σπάσει τζάμια και έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα σε πολύ μεγάλη απόσταση", είπε. 

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κιούσης από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα, καθώς 20 λεπτά μετά την έκρηξη ετοιμαζόταν να πάει για να ανοίξει την επιχείρησή του. 

Πάντως ο ίδιος είπε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές τον τελευταίο καιρό, παρά μόνο πριν από οχτώ χρόνια και πλέον τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια. 

Το σημείο θυμίζει κρανίου τόπο, καθώς το πρατήριο έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, παρά το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά γιατί πρόλαβαν να την περιορίσουν με πυροσβεστήρες οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top