Στην Εντατική το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Βάρης-Κορωπίου

Στο Star μιλά το ζευγάρι γιατρών που περνούσε εκείνη την ώρα και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Πάγωσαν όλοι χθες νωρίς το μεσημέρι όταν είδαν στην άκρη του δρόμου, στη Βάρης - Κορωπίου ένα 5χρονο αγοράκι χτυπημένο, με τη μητέρα του σοκαρισμένη να το κοιτάζει.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το παιδάκι και η μητέρα του, οι οποίοι κατάγονται από τη Σρι Λάνκα, είχαν πάει για ψώνια. Ξαφνικά ο μικρός άφησε το χέρι της μαμάς του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός Μολδαβός. Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ένα ζευγάρι γιατρών, οι οποίοι σταμάτησαν για να βοηθήσουν το αγοράκι.

Μιλώντας στο Star, η παθολόγος Κατερίνα Παπαζαχαρίου, δήλωσε τι αντίκρισε όταν με τον σύζυγό της σταμάτησαν για να βοηθήσουν το παιδί:

«Ήταν το παιδί χτυπημένο επάνω στην άσφαλτο, στην άκρη του δρόμου αίματα εννοείται που έτρεχαν. Του έριξαν καταρχήν λίγο νερό για να δω ότι κινείται κανονικά και όντως κουνούσε το κεφάλι του. Το βάλαμε γρήγορα, γρήγορα στο αυτοκίνητο, η μητέρα μαζί εννοείται».

«Όταν βλέπεις ένα παιδάκι, χτυπημένο, πεταμένο στην άκρη του δρόμου μονόδρομος είναι αυτό το πράγμα» δήλωσε στο Star ο ορθοπεδικός Γιώργος Καραχάλιος.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα κρατήσει επαφή με τη μητέρα του παιδιού, Σαμίλα, απάντησε:

«Δε νομίζω ότι θα τη χάσουμε ποτέ, πλέον ο μικρός είναι εμπειρία ζωής για εμάς».

Συγκινημένη, η μητέρα του 5χρονου παιδιού ευχαρίστησε το ζευγάρι των Ελλήνων γιατρών, λέγοντας:

«Στη ζωή μου πρώτη φορά τον είδα, ένας γιατρός και η γυναίκα του, σταμάτησαν το έβαλαν στο αυτοκίνητο και πήγαν στη Βούλα στο νοσοκομείο. Τώρα έφυγαν, περίμεναν εμάς. Τόση βοήθεια πολύ ευχαριστούμε».

Το 5χρονο αγοράκι νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αγλαία Κυριακού» με τους γονείς του να αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.

«Έχει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έχει κάποιες θλάσεις στον εγκέφαλο. Είναι στη ΜΕΘ του “Αγλαία Κυριακού”, είναι διασωληνομένο το παιδί, υπάρχει αισιοδοξία για τη ζωή του» δήλωσε ο κος Καραχάλιος στο Star.

Να αναφέρουμε τέλος, πως εις βάρος του νεαρού οδηγού που χτύπησε το αγοράκι, σχηματίστηκε δικογραφία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top