«Τα καταφέραμε»- Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη νοσηλεία της 8χρονης Ευαγγελίας στο Λονδίνο

Το "ευχαριστώ" του πατέρα της- Είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια στους αναγνώστες του star.gr

«Τα καταφέραμε»- Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη νοσηλεία της 8χρονης Ευαγγελίας στο Λονδίνο

Τα χρήματα που απαιτούνταν ώστε να μεταφερθεί η μικρή Ευαγγελία στο Λονδίνο και να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία συγκεντρώθηκαν.

«Αναχωρούμε, σας παρακαλώ μην μας ξεχάσετε» λέει ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε για το παιδί του.

Το κοριτσάκι της οικογένειας Καστρινάκη, η 8χρονη Ευαγγελία, διαγνώστηκε με καρκίνο επιθετικής μορφής και οι γονείς της έκαναν έκκληση και στους αναγνώστες του star.gr, προκειμένου να συγκεντρωθεί το τεράστιο χρηματικό ποσό (380.000 ευρώ) για να σωθεί το αγγελούδι τους.

Αν και οι γιατροί από τότε που διαγνώσθηκε με καρκίνο το κοριτσάκι, πριν από 18 μήνες, έκαναν όλες τις απαιτούμενες θεραπείες, ο καρκίνος επέστρεψε πιο επιθετικός. Η μόνη ελπίδα να σωθεί είναι να μεταφερθεί στο Λονδίνο, στην κλινική Harley Street Clinic, όπου κάνουν πειραματικές θεραπείες για την περίπτωσή της.

Διαβάστε ακόμη: 8χρονη με καρκίνο πρέπει να πάει Αγγλία για να σωθεί - Η μικρή Ευαγγελία μας χρειάζεται! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Το "ευχαριστώ" του Αλέξανδρου Καστρινάκη, όπως το δημοσιεύει το flashnews

«Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Και έτσι θα γίνει.

Τα Χανιά, όλη η γη, από Ελλάδα μέχρι Αυστραλία, από Έβρο μέχρι Ηράκλειο με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά και όλη γη από κάθε γωνιά, με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν.

Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γι’ αυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου.

Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, εσείς όλη η γη, από Αμερική μέχρι Αυστραλία, από Χανιά μέχρι Θεσσαλονίκη όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε

Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθουμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ.

Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα.

Αρ. Λόγ. 6635-106838-558 και IBAN GR08 0171635000663510

Συνεχίστε δυναμικά. Μη μας ξεχάσετε…»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top