«Αντίο Διονύση, καλό ταξίδι εκεί που πας» - ΦΩΤΟ από την κηδεία του Τσεκούρα που σκοτώθηκε με το αεροπλάνο

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο το απόγευμα της Πέμπτης στον άτυχο επιχειρηματία

Κηδεία Διονύση Τσεκούρα

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το απόγευμα της Πέμπτης το τελευταίο αντίο στον Διονύση Τσεκούρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τον 37χρονο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, Νίκο Γρηγορίου, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, το βράδυ της Τετάρτης.

Ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας σκούρα γυαλιά άνθρωποι που γνώριζαν τον 43χρονο Διονύση Τσεκούρα πήγαν στην κηδεία του, που πραγματοποιήθηκε στις 6.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. 

Τα πρόσωπα ήταν σκυθρωπά, θλιμμένα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Διονύσης έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα με το αγαπημένο του αεροπλάνο που λάτρευε. Τραγικές φιγούρες η αγαπημένη του σύζυγος Ελένη και τα δύο τους παιδιά, που αδυνατούν να δεχτούν ότι ο λατρεμένος τους πατέρας δεν είναι πια στη ζωή. 

Σοκαρισμένοι είναι όμως και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του χαμογελαστού Διονύση, ο οποίος είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του «αυτοκρατορία» στο χώρο του καφέ στην περιοχή, αφού ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Illy στην Θεσσαλία.

Εμπειρογνώμονες ζητούν απαντήσεις στο σημείο της τραγωδίας 

Εν τω μεταξύ, την ώρα που ο κόσμος της Λάρισας αποχαιρετούσε τον 43χρονο επιχειρηματία, ειδικοί εμπειρογνώμονες βρίσκονταν στο σημείο της συντριβής, αναζητώντας τα αίτια της τραγωδίας.

Ο Διονύσης αγαπούσε τους αιθέρες και τον καφέ....

Εκτός από τον καφέ, ο Διονύσης Τσεκούρας αγαπούσε πολύ τους αιθέρες. Πετούσε με κάθε ευκαιρία που του δίνονταν, ενώ όπως είπαν στο onlarissa.gr φίλοι του, «ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τα αεροπλάνα, που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί, θα το είχε κάνει».

Δείτε επίσης: Δάκρυα για τον Διονύση τους που σκοτώθηκε με το αεροσκάφος - Η "αυτοκρατορία" του καφέ, η λατρεία για τους αιθέρες και η προφητική ανάρτηση

Δείτε επίσης:Τραγωδία στη Λάρισα με αεροσκάφος που κατέπεσε! Αυτοί είναι οι 2 νεκροί

Δείτε επίσης: Τραγική κατάληξη για το αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας που κατέπεσε– Δύο νεκροί

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα! Τα συντρίμμια του αεροσκάφους που έπεσε στη Λάρισα

Η λατρεία του για τα αεροσκάφη και τον καφέ φαινόταν και από τον λογαριασμό του στο Facebook, που ήταν γεμάτος από φωτογραφίες με αεροπλάνα, ποτήρια και φλιτζάνια με καπουτσίνο και εσπρέσο, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και αποτελούν αναμνήσεις που οι δικοί του άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Από δω και στο εξής ο Διονύσης Τσεκούρας θα πετάει για πάντα στους ουρανούς που τόσο αγάπησε…. 

ΦΩΤΟ STAR, EUROKINISSI, ΔΕΛΤΙΟ ALPHA, ONLARISSA.GR, LARISSANET.GR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top