Τραγωδία στη Λάρισα με αεροσκάφος που κατέπεσε! Αυτοί είναι οι 2 νεκροί

Δείτε φωτογραφίες-Πρώτη ανάρτηση: 27-07-2017 10:04

Αυτοί είναι οι 2 νεκροί της τραγωδίας με το αεροσκάφος

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε το βράδυ της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δένδρων και Πλατανουλίων, έξω από τη Λάρισα, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες.

Στο αεροσκάφος επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, Διονύσης Τσεκούρας, 43 ετών, γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας και διανομής μάρκας καφέ. Ο Διονύσης Τσεκούρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Εικόνες από το προφίλ του Διονύση Τσεκούρα στο facebook:

Ο δεύτερος επιβάτης ήταν ο 34χρονος Νικόλαος Γρηγορίου, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος αυτήν την χρονική περίοδο υπηρετούσε στην Καλαμάτα, ενώ παλαιότερα είχε περάσει από μονάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες ήταν φίλοι, ενώ κατάγονταν από την περιοχή της Αμφιλοχίας.

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν το μονοκινητήριο έπρεπε να προσγειωθεί στην αερολέσχη Λάρισας και δεν προσγειώθηκε ποτέ… Τότε σήμανε αμέσως συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο επιβατών. Τελικά λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα  το υπερελαφρύ αεροσκάφος τύπου TL 20 της Αερολέσχης Λάρισας εντοπίστηκε  σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δέντρων και Πλατανουλίων. Πρώτο μέλημα αποτέλεσε ο απεγκλωβισμός των επιβαινόντων με τους πυροσβέστες να κόβουν τις ζώνες προκειμένου να βγάλουν από το πιλοτήριο τους δύο άτυχους άνδρες

Οι σοροί των δύο νεκρών, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Σε ότι αφορά τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, αυτά θα διερευνηθούν από κλιμάκιο της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, η οποία αναμένεται στο σημείο του συμβάντος το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους παραμένουν στο σημείο – ένα χωράφι με αμυγδαλιές – ώστε να γίνει η αυτοψία, ενώ φυλάσσονται από δυνάμεις της Αστυνομίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγική κατάληξη για το αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας που κατέπεσε– Δύο νεκροί

Ανατριχίλα! Τα συντρίμμια του αεροσκάφους που έπεσε στη Λάρισα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top