Ξήλωσαν την καντίνα του Κρητικού στη νήσο Χρυσή που δεν είχε κόψει 16.000 αποδείξεις

Επί ποδός οι έμποροι και οι επιχειρηματίες από το φόβο του εφοριακού… τουρίστα

Φωτιά  πήραν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου τα συνεργεία του δήμου στο Γαϊδουρονήσι,  ώστε να απομακρύνουν από την παραλία τις καντίνες, τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες του καντινιέρη, ο οποίος μετά από έλεγχο των εφοριακών - τουριστών, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κόψει 16.0000 αποδείξεις σε διάστημα 2 μηνών ενώ χρησιμοποιούσε το ΑΦΜ σουβλατζίδικου που είχε κλείσει δέκα χρόνια πριν.

Διαβάστε επίσης: Για γέλια και για κλάματα! Νέες αποκαλύψεις για το όργιο φοροδιαφυγής στη Χρυσή της Κρήτης

Και μπορεί ο καντινιέρης από την Κρήτη να έφυγε άρον άρον από την παραλία αφήνοντας πίσω του μόνο τις ξαπλώστρες, ωστόσο  οι έλεγχοι των εφοριακών συνεχίζονται σε επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος.

Έτσι μπορεί να κάθονται χαλαρά και να πίνουν τον καφέ τους.... μπορεί να τους δείτε αγκαλιά σε τρυφερά τετ α τετ με το ταίρι τους... μπορεί ακόμα να εμφανιστούν ντυμένοι με βερμούδα, γυαλιά ηλίου για να αγοράσουν κάποιο σουβενίρ.

Όπως έγινε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου ο  εφοριακός… τουρίστας έκανε την εμφάνιση του σε καφετέρια και παρήγγειλε τον καφέ του.

Λίγη ώρα μετά μπήκε στο μαγαζί και αφού αποκάλυψε την ιδιότητά του στον ιδιοκτήτη  άρχισε να ελέγχει αποδείξεις και άλλα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης.

Αυτές οι μεταμφιέσεις των εφοριακών στάθηκαν αφορμή για τον σκηνοθέτη Γιάννη Κρομμυδάκη να γυρίσει μία ταινία μικρού μήκους για τις περιπέτειες των εφοριακών.  

Το βίντεο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο κάνει θραύση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top