Πήραν φωτιά και πάλι τα Εξάρχεια! Άγρια επεισόδια τη νύχτα με μολότοφ και χημικά

Ξεσάλωσαν ξανά οι αντιεξουσιαστές-Πρώτη ανάρτηση: 30-06-2017 08:26

Για μία ακόμα νύχτα τα Εξάρχεια θύμισαν πεδίο μάχης, καθώς αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο.

Μετά από την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και την κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στους αστυνομικούς και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι… γνωστοί άγνωστοι θέλησαν να προχωρήσουν σε μια επίδειξη δύναμης για το ποιος ελέγχει την περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Στην αντεπίθεση η ΠΟΑΣΥ! Προαναγγέλλει συγκεντρώσεις και σε άλλα… «άβατα»

                                                 ΣΟΥΡΕΑΛ! Συνδικαλιστές αστυνομικοί καλούν τους πολίτες σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στην πλατεία Εξαρχείων

                                                «Μπλόκο» Τόσκα στους αστυνομικούς για τη συγκέντρωση στα Εξάρχεια: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 21:30, με ομάδα αντιεξουσιαστών να ρίχνουν μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονται έξω από το Πολυτεχνείο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και οι μάχες στους δρόμους των Εξαρχείων ξεκίνησε. Στις 22:15 οι οδομαχίες μεταφέρθηκαν στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου οι αντιεξουασιαστές άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν με δακρυγόνα.

Μια άλλη ομάδα κουκουλοφόρων μάλιστα μπήκε μέσα στο Πολυτεχνείο και από εκεί άρχισε τις καταδρομικές εφόδους εναντίον των αστυνομικών.

Οι αντιεξουασιαστές έβαλαν φωτιές σε κάδους που ξεχείλιζαν από σκουπίδια, ενώ λίγο αργότερα επιτέθηκαν και σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top