ΣΟΥΡΕΑΛ! Συνδικαλιστές αστυνομικοί καλούν τους πολίτες σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στην πλατεία Εξαρχείων

Η ΠΟΑΣΥ επιθυμεί να σπάσει το άβατο της περιοχής- Πρώτη Ανάρτηση 14-06-2017 17:02

Το ακούσαμε κι αυτό!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ετοιμάζεται να…σπάσει το άβατο των Εξαρχείων με έναν πρωτάκουστο τρόπο. Συγκεκριμένα, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο κέντρο των Εξαρχείων, στην πλατεία, με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις»!

Στις 29 Ιουνίου το απόγευμα, η πλατεία Εξαρχείων θα…γεμίσει, με την ΠΟΑΣΥ να καλεί τα πολιτικά κόμματα, τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να δώσουν το «παρών» και να καταθέσουν προτάσεις για την επίλυση των «τυφλών φαινομένων βίας που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και αστυνομικών, τα οποία τείνουν να γίνουν "θεσμοποιημένη πραγματικότητα" με την ανοχή της επίσημης πολιτείας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

«Η ευθύνη για τη σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα» συνεχίζει.

Τώρα, το κατά πόσο θα λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα με μια συγκέντρωση «ανοιχτής πόλης» και το τι θα συμβεί στη συγκέντρωση (αν καταφέρει να πραγματοποιηθεί) , θα δείξει.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top