Μας έπνιξαν τα σκουπίδια! Απεργία σήμερα των εργαζομένων στους Δήμους και μετά… αποφάσεις

Σήμερα κρίνεται αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους

Πανελλαδική απεργία ΠΟΕ - ΟΤΑ

Την ώρα που το θερμόμετρο αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο οι δρόμοι της Αττικής θυμίζουν μια απέραντη χωματερή με την ΠΟΕ – ΟΤΑ να έχει κηρύξει για σήμερα πανελλαδική απεργία και κατόπιν η εκτελεστική επιτροπή θα συνεδριάσει για να αποφασίσει αν θα αναστείλει ή όχι τις κινητοποιήσεις.

Στις 10:30 οι εργαζόμενοι στους δήμους έχουν δώσει νέο ραντεβού έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη και μετέπειτα πορεία προς τη Βουλή.

Η κυβέρνηση πλέον μετά και από την παρέμβαση του πρωθυπουργού και το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους τηρεί στάση αναμονής και ουσιαστικά περιμένει οι συμβασιούχοι να αποφασίσουν τη λήξη των κινητοποιήσεων.

Διαβάστε επίσης: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Συνεχίζεται η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ! Δεν πέρασε η πρόταση Τσίπρα

                                     Αυτές είναι οι προτάσεις της κυβέρνησης προς τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Ο Πάνος Σκουρλέτης την Τετάρτη επιτέθηκε στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, κατηγορώντας τον ότι υπονομεύει τις συζητήσεις της κυβέρνησης με τους εργαζόμενους και βυθίζει τη χώρα κάτω από τόνους σκουπιδιών.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος για τα σκουπίδια: Τη ΝΔ κατηγορεί η κυβέρνηση - «Βαριές οι ευθύνες σας» απαντά η Πειραιώς

Από την άλλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν οι εργαζόμενοι στους Δήμους εμείνουν στις θέσεις τους να ζητήσει τη σύμπραξη του στρατού για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Διαβάστε επίσης: Τζανακόπουλος: «H στάση της ΝΔ κινείται στο όριο της προβοκάτσιας»

Χθες μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, ξεκαθάρισε ότι όλα θα αποφασιστούν σήμερα μετά από την πορεία στη Βουλή, ενώ τόνισε ότι η απόφαση για απόρριψη των προτάσεων του πρωθυπουργού και συνέχιση των κινητοποιήσεων ήταν ομόφωνη

Διαβάστε επίσης: ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ οι εργαζόμενοι στους Δήμους! «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και από Πέμπτη βλέπουμε»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top