Πέθανε η 3χρονη Ραφαέλα-ΣΠΑΡΑΖΕΙ η μητέρα της στο Facebook: «Ξεκουράσου στην αγκαλιά Του-Θα σε αγαπώ πάντα»

Οι συγκλονιστικές της αναρτήσεις-Πρώτη ανάρτηση: 10-03-2017 13:38

«Κύριε Ιησού Χριστέ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ τη δούλη σου Ραφαέλα.....Συγχώρεσε με ψυχή μου...... Ξεκουράσου στην αγκαλιά Του..... θα σ' αγαπώ πάντα....». 

Με αυτά τα λόγια, η κυρία Αντιγόνη Γάτου αποχαιρέτισε την τρίχρονη κόρη της Ραφαέλα, το μωρό που εδώ και τρία χρόνια έδινε μάχη για τη ζωή ύστερα από τροχαίο. 

Προηγήθηκε την Πέμπτη μια σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της Ραφαέλας, στην οποία σημείωνε: «Χάνω το παιδί μου... Πλήρης ανεπάρκεια οργάνων... οξεία παγκρεατίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια, η καρδιά με υποστήριξη φαρμάκων σταματάει να κάνει συσπάσεις, η μόλυνση προχώρησε στους πνεύμονες θα τοποθετήσουν καθετήρες...τοποθετήθηκε ήδη χίκμαν...Την κατάσταση τη χαρακτήρισαν εξαιρετικά βαριά κ μη χειρουργήσιμη.... Εκλιπαρώ μη μου γράφετε ίνμποξ, μόνο ένα κεράκι ζητάω....ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.... ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ.... Ο,τι πει ο Κύριος....».

 

Η Ραφαέλα, παλεύει σκληρά για τη ζωή της από τον Οκτώβριο του 2014 όταν τραυματίστηκε βαρύτητα σε τροχαίο, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. 

Ακολούθησε μια άλλη ανάρτηση της μητέρας το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν η Ραφαέλα σβήσει….

Τι είχε πει τον Δεκέμβριο του 2015 στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η τραγική μάνα

«Μέναμε στα Τρίκαλα. Ήταν πολύ ανήσυχη ένα βράδυ η μικρή και μου λέει ο σύζυγος πήγαινέ την μια βόλτα με το αυτοκίνητο που της αρέσει. Την έβαλα λοιπόν στο αυτοκίνητο, στο καθισματάκι της, πήγαμε βόλτα. Χαιρόταν, έκανε παλαμάκια… ήταν  9 μηνών τότε. Αποφάσισα να την πάω στο νονό της. Άρχισε να βρέχει πάρα πολύ και όταν φύγαμε μου λέει η νονά της: "κατεβαίνω να σε βοηθήσω".

Όταν πήγα να την βάλω στο κάθισμα είχαν μπλοκάρει οι ζώνες. Έκανε σαν τρελό δεν ήθελε να μπει. Είχα και το καρότσι της πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω τη νονά πίσω αγκαλιά με το παιδί. Τότε λέω στη νονά της “Kάθισε μπροστά να μην βραχεί το παιδί και μου κρυώσει.

Πέντε λεπτά ήταν το σπίτι. Και το σκότωσα… Οδηγούσα στη δεξιά πλευρά του δρόμου και ο δεξιός τροχός βρήκε στο τσιμεντένιο κράσπεδο και το παιδί χτύπησε.

Ζητούσα από τους αστυνομικούς να με πυροβολήσουν. Δεν ήθελα να βλέπω τι έκανα στο παιδί. Κατέστρεψα τη ζωή της. Αυτό το σαράκι θα με φάει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top