ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια της μητέρας της μικρής Ραφαέλας: «Χάνω το παιδί μου. Εκλιπαρώ να ανάψετε ένα κεράκι»

Τον Οκτώβριο του 2014, σε ηλικία τότε μόλις 9 μηνών τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο

«Χάνω το παιδί μου... Πλήρης ανεπάρκεια οργάνων... οξεία παγκρεατίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια, η καρδιά με υποστήριξη φαρμάκων σταματάει να κάνει συσπάσεις, η μόλυνση προχώρησε στους πνεύμονες θα τοποθετήσουν καθετήρες...τοποθετήθηκε ήδη χίκμαν...Την κατάσταση τη χαρακτήρισαν εξαιρετικά βαριά κ μη χειρουργήσιμη.... Εκλιπαρώ μη μου γράφετε ίνμποξ, μόνο ένα κεράκι ζητάω....ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.... ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ.... Ο,τι πει ο Κύριος....». 

Aυτά τα συγκλονιστικά λόγια είναι της μητέρας της μικρής Ραφαέλα από τα Τρίκαλα, η οποία δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

 

Η μητέρα της μικρής Ραφαέλας, Αντιγόνη Γάτου, προχώρησε σε αυτή την σπαρακτική ανάρτηση της στο facebook προκειμένου να περιγράψει τη σοβαρή επιδείνωση της υγείας της μικρούλας, ζητώντας απ’ όλους να κάνουν μόνο μια προσευχή και να ανάψουν ένα κεράκι.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Ραφαέλα, τον Οκτώβριο του 2014, σε ηλικία τότε μόλις 9 μηνών τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο.

Επιπλέον, σύμφωνα με το trikalavoice.gr ήδη χθες το απόγευμα στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο προαύλιο του Νοσοκομείου, τελέστηκε παράκληση υπέρ υγείας της μικρής Ραφαέλας, από τον πατέρα Στέργιο Γιαννάκο, ο οποίος και συμπαραστέκεται σταθερά στην οικογένεια της μικρής εδώ και δυόμισι χρόνια, από τότε που συνέβη το τροχαίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top