Ο Λέκτορας μιλά μέσα από την φυλακή για τον θάνατο της γυναίκας του και την εξωσυζυγική σχέση!ΒΙΝΤΕΟ

Τον κατηγορούν ότι δηλητηρίασε τη σύζυγο του και τη γιαγιά της με αρσενικό -Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ιστορία του Λέκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που φέρεται να δηλητηρίασε με αρσενικό τη σύζυγό του και τη γιαγιά της το 2013. Ο Λέκτορας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, στον ανακριτή την προηγούμενη Παρασκευή.

Το αρσενικό, όπως μεταδώσαμε και στο παρελθόν στο star.gr, είναι ο «βασιλιάς» των δηλητηρίων, δολοφονία, όμως, με τέτοιον τρόπο έχει να ακουστεί περίπου από τη δεκαετία του ’60. Δεν πωλείται, εδώ και δεκαετίες, ούτε σε φαρμακεία, ούτε σε σούπερ μάρκετ. Επομένως, πολύ λίγοι άνθρωποι και συγκεκριμένες ειδικότητες εργαζομένων έχουν πρόσβαση στο δηλητήριο αυτό.

Οι γιατροί της 34χρονης συζύγου του Λέκτορα υποστηρίζουν στις μαρτυρίες τους ότι η άτυχη γυναίκα έλιωνε αργά και βασανιστικά στο νοσοκομείο, και δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Το αρσενικό ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της μετά από αποστολή δειγμάτων στο Τέξας, όταν, όμως, οι Έλληνες γιατροί έλαβαν την απάντηση, ήταν πια αργά, η γυναίκα είχε καταλήξει.

Την Παρασκευή, ο πρωταγωνιστής του ΘΡΙΛΕΡ, ο Λέκτορας του ΑΠΘ μίλησε ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ στην εκπομπή «Tatiana Live» μέσα από τη φυλακή.

«Η δική μου ιδιότητα δεν έχει καμία σχέση με βαρέα μέταλλα. Το έχουν επιβεβαιώσει και συνάδελφοι μου. Ποτέ δεν υπήρξα εκπρόσωπος οποιασδήποτε βιομηχανίας (για να έχω προμηθευτεί αρσενικό)» είπε ο Λέκτορας και αρνήθηκε ότι αντικατέστησε το μπουκάλι νερού που υπήρχε στο ψυγείο των πεθερικών του-εκεί όπου διέμενε δηλαδή η γιαγιά της συζύγου του- με άλλο νερό μολυσμένο!

Ο ίδιος τόνισε ότι ποτέ δεν έμενε μόνος  με την σύζυγο του στο νοσοκομείο, αντιθέτως στο πλευρό της άρρωστης γυναίκας του, ήταν πάντα ο αδελφός και η μητέρα της.

«Οι...  κρίσεις της Σοφίας (σχετικά με την υγεία της) δεν συνέβαιναν  τα Σαββατοκύριακα, αλλά τις προηγούμενες μέρες… Η γιαγιά της δεν έμενε στη συζυγική οικία μας, αλλά επαναλαμβάνω έμενε στο σπίτι των πεθερικών μου», τόνισε ο ίδιος.

Ο Λέκτορας είπε πως βρέθηκε με υψηλά ποσοστά καδμίου και αυτός και η κόρη του, και ζήτησε να δείξουν δημόσια τις αναλύσεις των γιατρών. Υποστήριξε ότι το νερό της βρύσης του εξοχικού των πεθερικών του στα Γεωπονικά Χαλκιδικής βρέθηκε 450% πάνω από το όριο!

Η Σοφία και η γιαγιά της πήγαιναν περισσότερα χρόνια στο εξοχικό από ότι εγώ με την κόρη μου, γι’ αυτό και είχαν περισσότερες ποσότητες καδμίου. «Για να καθαρίσει ο οργανισμός μου από αρσενικό, μου πήρε 6 μήνες, ενώ ο οργανισμός της κόρης μου καθάρισε μετά από ένα χρόνο», πρόσθεσε.

"ΕΙΧΑ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ"

Παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ρωσίδα φοιτήτρια.

«Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου μου, Σοφίας, η κοπέλα (Ρωσίδα φοιτήτρια)  γέννησε το παιδί μου. Δεν μπορούσα να τους εγκαταλείψω, ωστόσο πρόκειται για μια εξ’ ανάγκης συγκατοίκηση. Την γονική μέριμνα την έχει η κοπέλα αυτή, αν μαλώσουμε, μπορεί να πάρει το παιδί και να φύγει. Κίνητρο θα υπήρχε αν αυτή η κοπέλα έμενε έγκυος πριν τον θάνατο της συζύγου μου», είπε, ενώ όταν τον ρώτησαν «ποιος ξεκίνησε τη σχέση, αυτός ή η ρωσίδα φοιτήτρια;», ο λέκτορας απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως δεν... θυμάται!

"ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ"

Είπε πως το παιδί που είχε κάνει με την Σοφία, έχει καταλάβει τι συμβαίνει . «Όταν ήρθαν από την αστυνομία να με πάρουν το κοριτσάκι μου έκλαιγε, και μου φώναζε “μπαμπά μη φεύγεις, μη μας αφήνεις” . Ήταν κάτι το τραγικό, καθόταν στην πόρτα το παιδί μου, για να μη φύγει. Αυτό που ζω τα τελευταία χρόνια, να μην το ζήσει κανείς», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας πως η σχέση του με τη Ρωσίδα φοιτήτρια, με την οποία πλέον συζει, ήταν περιστασιακή.

«Είχαμε επιφανειακή και επιπόλαια σχέση, περιστασιακή. Συγκατοικήσαμε αναγκαστικά (σς με την Ρωσίδα φοιτήτρια) δύο χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου μου, επειδή έφερε στον κόσμο το παιδί μου», εξήγησε.

Υποστήριξε ότι δυσκολεύτηκαν με την σύζυγο του να αποκτήσουν το παιδί τους. Όπως είπε η άτυχη Σοφία, είχε δύσκολη εγκυμοσύνη.

Ο ίδιος είπε ότι όσο ζούσε η γυναίκα του, εκείνος έκανε ό, τι του ζητούσε. «Την ακολουθούσα παντού», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι έκανε υποχωρήσεις για να είναι καλά η γυναίκα του.

«Προσπάθησαν να με παρουσιάσουν ως ψυχοπαθή για να μου πάρουν την επιμέλεια του παιδιού μου. Εγώ ούτε πίνω, ούτε καπνίζω, ούτε παίρνω ναρκωτικά», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top