Χαμός και ουρές έξω από την «Ηλεκτρονική»-Έγινε της «Black Friday» στην εκποίηση

Εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν να πάρουν κωδικό για το αγαπημένο τους προϊόν

Κάτι σαν… «Black Friday» ήταν αυτό που συνέβη το πρωί του Σαββάτου έξω από το κατάστημα της «Ηλεκτρονικής» στη Γλυφάδα.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, εκατοντάδες κόσμου, έσπευσαν προκειμένου να πάρουν κωδικό για το αγαπημένο τους προϊόν, αφού όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, τα προϊόντα που έμειναν στα ράφια της «Ηλεκτρονικής» βγαίνουν σε πλειστηριασμό λόγω πτώχευσης.

Έτσι, αν ένας καταναλωτής ενδιαφέρεται για μια ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή θα πρέπει να τη διαλέξει από το κατάστημα της Γλυφάδας που θα είναι ανοιχτό στις 21, 25 και 28 Ιανουαρίου, να παραλάβει το δελτίο παραγγελίας και την 30η Ιανουαρίου να πάει στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου θα διενεργηθεί ο πλειστηριασμός. Δεν χρειάζεται να καταβάλει χρήματα ούτε η προσφορά είναι δεσμευτική.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ

Η προσέλευση κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές έξω από το κατάστημα, αλλά και ουρές στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς πολλοί οδηγοί είχαν διπλοπαρκάρει τα οχήματα τους, ενώ άλλοι έκοβαν ταχύτητα από περιέργεια να δουν τι συμβαίνει.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι δυσαρεστημένοι, οι οποίοι βγαίνοντας από το κατάστημα, κατήγγειλαν πως οι εκπτώσεις των προϊόντων δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα και θα γίνει ξανά την Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. και το Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top