Άγριο έγκλημα στη Σητεία: Με τα ίδια του τα χρήματα πλήρωσε ο καρδιολόγος τον δολοφόνο του

Η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του τα έπαιρνε κρυφά για να αγοράζει αεροπορικά εισιτήρια στον εραστή της

Αργά αλλά μεθοδικά η 38χρονη Βουλγάρα αφαιρούσε τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μετρητά που ο 62χρονος σύζυγός της έβγαζε από τα ραντεβού των ασθενών στο ιατρείο και τα φύλαγε στο σπίτι.

Ο καρδιολόγος κάποια στιγμή το κατάλαβε και ζήτησε εξηγήσεις, αλλά δεν πήρε ικανοποιητική απάντηση από τη σύζυγό του. Υποπτευόταν ήδη ότι η γυναίκα του τον απατούσε, ποτέ όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι τα χρήματα που έβγαζε από τη δουλειά του, ήταν ο κινητήριος μοχλός για την οργάνωση της δολοφονίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις για το σατανικό ζευγάρι στη Σητεία: Είχε προσπαθήσει ξανά να δολοφονήσει τον καρδιολόγο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία,  είχε γίνει η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του γιατρού. Ο Βούλγαρος αστυνομικός και εραστής της 38χρονης, με χρήματα του γιατρού, ήρθε οδικώς από τη Θράκη για να περάσει κρυφά από τα σύνορα την καραμπίνα και το υπηρεσιακό του πιστόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο» - Το τελευταίο sms της μαύρης χήρας στον Βούλγαρο εραστή της

Έφτασε στην Κρήτη με πλοίο και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έστησε ενέδρα θανάτου την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο περιμένοντας το γιατρό.

Για άγνωστο λόγο όμως δεν ολοκλήρωσε το σχέδιο δολοφονίας. Με χρήματα του γιατρού, έβγαλε αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για την επόμενη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, πλήρωσε το ξενοδοχείο,  άφησε το αυτοκίνητο του με τα όπλα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και πέταξε για Βουλγαρία, για να επιστρέψει ξανά  πέντε μέρες αργότερα.

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο Βούλγαρος έκρυψε την καραμπίνα και ρούχα του κάτω από ένα θάμνο και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. όταν συνελήφθη κράτησε σκληρή στάση αλλά τελικά ομολόγησε όταν οι αστυνομικοί βρήκαν την καραμπίνα κοντά στον τόπο της δολοφονίας. Το όπλο, όπως διαπιστώθηκε από τον σειριακό αριθμό παραγωγής, είχε αγοραστεί από τον ίδιο τον δράστη στη Βουλγαρία.

Ο καρδιολόγος ήθελε να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού, όταν κατάλαβε ότι η σύζυγός του είχε εραστή εδώ και χρόνια. Αυτό ήταν και το βασικό κίνητρο της δολοφονίας καθώς η Βουλγάρα θα έχανε πλέον οποιοδήποτε δικαίωμα στην περιουσία του γιατρού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΔΩ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top