«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο» - Το τελευταίο sms της μαύρης χήρας στον Βούλγαρο εραστή της

Η γνωριμία με τον γνωστό καρδιολόγο και το ήσυχο κορίτσι που αποδείχθηκε σατανική γυναίκα

Το τελευταίο sms της μαύρης χήρας στον Βούλγαρο εραστή τη

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος στο αυτοκίνητο». Αυτό είναι το τελευταίο sms που έστειλε η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του καρδιοχειρουργού Χριστόδουλου Καλαντζάκη στον εραστή της, λίγο πριν αυτός του στήσει καρτέρι και τον εκτελέσει εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι, όπου ζούσε ο γιατρός με τη σύζυγο και το παιδί τους, βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, από το οποίο δεν είχε προλάβει ακόμα να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα.

Μάλιστα σε προηγούμενο μήνυμά της, του έγραφε ότι ο σύζυγός της σχεδίαζε να πάει στο ιατρείο του με τον αδελφό της για να κάνουν κάποιες τεχνικές εργασίες και ίσως θα έπρεπε να ακυρώσουν το σατανικό τους σχέδιο.

«Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι», έγραφε.

Τελικά ο γιατρός αποφάσισε να πάει μόνος του στο ιατρείο και αυτό στάθηκε μοιραίο.

Η γνωριμία με το αθώο κορίτσι που αποδείχθηκε μια σατανική γυναίκα

Η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου είναι κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία που ήρθε πριν λίγα χρόνια την Ελλάδα, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.

Σύμφωνα με τους συντοπίτες του γιατρού ήταν ένα όμορφο κορίτσι, χαμηλών τόνων που βοηθούσε τη μητέρα του να καθαρίζει σπίτια και γραφεία.

Έτσι γνώρισε και τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, καθώς καθάριζε το ιατρείο του.

Η γνωριμία τους γρήγορα εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, κάτι που χαροποίησε πολύ τον 62χρονο γιατρό που ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο γάμος έγινε αμέσως και η ζωή της 38χρονης άλλαξε 180 μοίρες, καθώς από τη φτωχική ζωή πέρασε στα λούσα, στις πολυτελείς διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, σε ταξίδια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα με αποτέλεσμα πολύ σύντομα η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο να αναζωπυρωθεί.

Πολύ συχνά μάλιστα ταξίδευε στη Βουλγαρία, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες για να είναι μαζί του και έπαιρνε πάντα και το παιδί. Αυτά τα ταξίδια ήταν που είχαν κάνει τον γιατρό να υποψιάζεται ότι ίσως η σύζυγός του να έχει εραστή, με αποτέλεσμα να έχουν πολλούς καυγάδες.

Η κατάσταση αυτή οδήγησε το ζευγάρι σε διάσταση και ο γιατρός είχε εκφράσει τις υποψίες του ακόμα και για την πατρότητα του παιδιού.

Φέρεται μάλιστα να είχε ζητήσει από τη σύζυγό του να κάνουν τεστ DNA, κάτι που πρέπει να την φόβισε και να την οδήγησε στο να καταστρώσει το δολοφονικό της σχέδιο, για να μην χάσει την περιουσία του.

Τελικά όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει και πλέον θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top