Το «βαθύ λαρύγγι» που πρόδωσε τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Ποιος ο ρόλος της 17χρονης κοπέλας

Το "βαθύ λαρυγγί" που πρόδωσε τους απαγωγείς Λεμπιδάκη

Ένας άνθρωπος, ο οποίος λειτούργησε ως «βαθύ λαρύγγι» ήταν ο καταλύτης που ώθησε την αστυνομία στον εντοπισμό των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη και στην απελευθέρωσή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, ο άνθρωπος αυτός γνώριζε καλά τους απαγωγείς του επιχειρηματία, έχει διασυνδέσεις στο χώρο της νύχτας και έδωσε αρκετές πληροφορίες στους αστυνομικούς για το ποιος είναι ποιος και για τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πληροφορίες που έδωσε στην αστυνομία έδωσαν ώθηση στις έρευνες και έκαναν πιο εύκολη τη στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων.

Επίσης, καθοριστικός για την εξέλιξη των ερευνών ήταν ένας τυχαίος έλεγχος, όπου διαπιστώθηκε ότι τρία άτομα είχαν πετάξει τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ σε στενή παρακολούθηση είχαν τεθεί όλοι οι χώροι πώλησης καρτοκινητών και καρτών κινητής τηλεφωνίας.

Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα οι αστυνομικοί έφτασαν στην ανήλικη κοπέλα, η οποία αγόραζε κάρτες και φθηνά κινητά, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς.

Έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στην ανήλικη κοπέλα η οποία αγόραζε κάρτες και φθηνά κινητά τα οποία χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς. Αμέσως οι αστυνομικοί συνέδεσαν με την υπόθεση και τον πατέρα της, τον 60χρονο μεσίτη ο οποίος βρίσκεται από χθες στα χέρια της αστυνομίας.

Ο ρόλος της 17χρονης

Η ανήλικη κοπέλα φέρεται σύμφωνα με το Νέα Κρήτη μάλιστα να είχε ταχυδρομήσει κάποιο από τα έγγραφα μηνύματα στην οικογένεια του επιχειρηματία και θεωρείται ότι ήταν και ο αγγελιοφόρος στο γράμμα που ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε γράψει.

Άγνωστο είναι ποια θα είναι η τύχη της ανήλικης κοπέλας, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει ότι άδικα προσήχθη η κόρη της από την αστυνομία και πως ο σύζυγός της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι η 17χρονη αγόραζε μόνο κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας από το περίπτερο για να επικοινωνεί μαζί της, μία δαπάνη 10 ευρώ το μήνα και ότι υπάρχουν και οι αποδείξεις από το περίπτερο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top