ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ Λεμπιδάκη: Τα νέα sms με την οικογένεια-«Αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;»

Θρασείς και προκλητικοί με τους συγγενείς του επιχειρηματία

ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ Λεμπιδάκη: Τα νέα sms με την οικογένεια-«Αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;»

Διάλογο με την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη άνοιξαν οι απαγωγείς, οι οποίοι όπως σας έχουμε ενημερώσει, «εμφανίστηκαν» με sms, μια εβδομάδα μετά την συγκλονιστική επιστολή της οικογένειας, η οποία ανακοίνωσε το «πέρας των διαπραγματεύσεων».

Οι δράστες, στο sms που έστειλαν στον αδερφό του 54χρονου επιχειρηματία, απέφυγαν να πουν αν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός ή νεκρός, ενώ σύμφωνα με το ekriti ήταν ιδιαίτερα θρασείς και προκλητικοί με την οικογένεια που εδώ και τρεις μήνες ζει ένα δράμα.

Στη «συζήτηση» που άνοιξαν με την οικογένεια, οι δράστες οι οποίοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προσπάθησαν να δουν ποιες είναι οι προθέσεις της άλλης πλευράς σχετικά με τα λύτρα, ενώ εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον επιχειρηματία για όσο χρειαστεί, μέχρι να λάβουν αυτά που ζητούν (50.000.0000 ευρώ ενώ η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόνο 10.000.000).

Στο πρώτο sms που έστειλαν από πακιστανικό κινητό, απαξίωσαν και χλεύασαν την οικογένεια, λέγοντας πως είναι «γελοίοι» και πως «το μόνο που πέτυχαν είναι ο οίκτος της κοινωνίας».

Η οικογένεια επέμεινε πως θέλει ένα σημάδι ζωής για να δει αν ο άνθρωπος της ζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απαγωγείς και οικογένεια αντάλλαξαν 3-4 sms σε διάστημα περίπου 2 ωρών και στη συνέχεια έπεσε… σιγή.

Το κινητό «μιας χρήσης» είναι και πάλι απενεργοποιημένο και δεν υπάρχει καμία απάντηση στα μηνύματα της οικογένειας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δείχνουν να έχουν μελετήσει μελετήσει πολύ καλά όλες τις  απαγωγές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, προχωρώντας σε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα προσεκτικό επιχειρησιακό σχέδιο.

Ο τρόπος δράσης των απαγωγέων, όλες αυτές τις ημέρες της ομηρείας του Κρητικού επιχειρηματία, παραπέμπει σε σκληρούς «επαγγελματίες» που έχουν πάρει μαθήματα,απο προηγούμενα λάθη συναδέλφων τους.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως στις υποθέσεις Ζώνα και Μυλωνά οι δράστες αποκαλύφθηκαν από...αστοχίες  στη χρήση κινητών, στις αλλαγές sim και από μαζική αγορά καρτών κινητής τηλεφωνίας, επέλεξαν να επικοινωνούν με την οικογένεια αραιά και πάντα με sms, από διαφορετικό κάθε φορά πακιστανικό κινητό - φάντασμα, που μπορεί να αγοράσει κανείς με 10 ευρώ  από...οπουδήποτε!

Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ζήτησαν γίνει η παράδοση των λύτρων,  είναι πρωτόγνωρος για τα ελληνικά χρονικά:

Για  να μην...προδοθούν, από ίχνη των χρημάτων, όπως έγινε με τη συμμορία Παλαιοκώστα που είχε απαγάγει τον βιομήχανο Γιώργο Μυλωνά, όχι μόνο ζήτησαν τα λεφτά σε χαρτονομίσματα τον 50, των 20 και των 10 ευρώ, αλλά απαίτησαν να είναι χρησιμοποιημένα και όχι της ίδιας σειράς.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το τελευταίο... σήμα ζωής,  που εστάλη στην οικογένεια μέσω usb, είναι ένα κοντινό πλάνο του 54χρονου επιχειρηματία, που.... δεν προδίδει τίποτα από το χώρο του εγκλεισμού του.

Στο βίντεο - διάρκειας μικρότερης του ενός λεπτού, ο  Μιχάλης Λεμπιδάκης αναφέρεται σε μια...φρέσκια  δημοσιογραφική είδηση, προκειμένου να... πιστοποιηθεί πως η  μαγνητοσκόπηση είναι πρόσφατη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top