ΑΠΑΓΩΓΗ Λεμπιδάκη: Το μήνυμα-κλειδί στην επιστολή της οικογένειας-Περιμένει την κίνηση των απαγωγέων

Χάσμα… εκατομμυρίων στα λύτρα-Οι δράστες δεν έχουν προηγούμενα με τον επιχειρηματία

Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά των αστυνομικών φαίνεται πως υπάρχει 81 ημέρες από την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μετά το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας ότι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, από εδώ και πέρα θα έχουμε κάποια θετική κίνηση από τους απαγωγείς.

Η λέξη κλειδί βρίσκεται στην ανακοίνωση της, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά την φράση «με το πέρας των διαπραγματεύσεων».

Αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνει η οικογένεια στους απαγωγείς, λέγοντας τους πως από εδώ και στο εξής περιμένει ένα sms για να συνεχιστεί η διαδικασία διαπραγμάτευσης, αλλά κυρίως περιμένουν ένα οπτικό υλικό που να αποδεικνύει πως ο άνθρωπος τους είναι ζωντανός, καθώς δεν έχουν καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα κομβικό σημείο.

Επίσης έμμεσα αλλά σαφέστατα, η οικογένεια ξεκαθαρίζει πως ο,τι λεφτά είχε τα έχει συγκεντρώσει και είναι έτοιμη να τα παραδώσει στους απαγωγείς.

Οι απαγωγείς ζητούν 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η οικογένεια τονίζει πως δεν έχει αυτό το ποσό.

Το μήνυμα της οικογένειας είναι «πάρτε αυτά που έχουμε μαζέψει και αφήστε τον άνθρωπό μας να επιστρέψει». Αυτή είναι η ανάγνωση που κάνει η αστυνομία στην επιστολή της οικογένειας.

Επίσης, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι απαγωγείς δεν έχουν κάποια προσωπική διαφορά με τον επιχειρηματία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά.

Ακόμα, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως δεν έχει υπάρξει προηγούμενο δολοφονίας σε απαγωγή (από τις μεγάλες που έχουν γίνει). Για να πάρουν τα λεφτά, πρέπει ο άνθρωπος να είναι σώος και αβλαβής.

Επομένως οι αστυνομικοί θεωρούν πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει επικοινωνία με τους απαγωγείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top