Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με SMS εμφανίστηκαν οι απαγωγείς μια εβδομάδα μετά την συγκλονιστική επιστολή της οικογένειας

Το μήνυμα που έλαβε ο αδερφός του επιχειρηματία-Δεν κάνουν πίσω οι δράστες

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με SMS εμφανίστηκαν οι απαγωγείς μια εβδομάδα μετά την συγκλονιστική επιστολή της οικογένειας

Τρεις μήνες κρατά το θρίλερ με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με την οικογένεια του επιχειρηματία να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας ένα «σημάδι» από τους απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πριν από περίπου μια εβδομάδα η συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη ανακοίνωσαν το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους δράστες.

Στη συγκλονιστική τους επιστολή μεταξύ άλλων, ανέφεραν πως αυτό που περίμεναν μετά το «πέρας των διαπραγματεύσεων» (λέξη-κλειδί) ήταν ένα sms από τους απαγωγείς για να συνεχιστεί η διαδικασία διαπραγμάτευσης, αλλά κυρίως περιμένουν ένα οπτικό υλικό που να αποδεικνύει πως ο άνθρωπος τους είναι ζωντανός, καθώς δεν είχαν καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Μια εβδομάδα μετά, οι απαγωγείς που όπως φαίνεται πήραν το «μήνυμα» της οικογένειας, «εμφανίστηκαν» με SMS που έστειλαν στο κινητό του αδερφού του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στο SMS που έστειλαν φαίνονται αποφασισμένοι και δεν κάνουν βήμα πίσω στα λύτρα. Το συγκλονιστικό στην όλη υπόθεση, είναι πως δεν έδωσαν στην οικογένεια την δυνατότητα να μιλήσει με τον επιχειρηματία, ή κάποιο σημάδι ζωής ή θανάτου.

Η «απάντηση» των απαγωγέων στην οικογένεια, υποδηλώνει πάντως σύμφωνα με έμπειρους αστυνομικούς, ένα νέο βήμα προσέγγισης, και σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις και το σκληρό παιχνίδι για την απελευθέρωση του ξεκινούν και πάλι.

Να αναφέρουμε τέλος, πως οι απαγωγείς είναι πολύ καλά οργανωμένοι γι΄αυτό και επικοινωνούν μόνο μέσω SMS που στέλνουν από πακιστανικά κινητά.

Δεν έχουν τηλεφωνήσει ούτε μια φορά, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά, πως αν το κάνουν η Αστυνομία θα τους εντοπίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top