Αν θέλεις να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό γεύμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα μία καλή ιδέα είναι να μαγειρέψεις εξοχικό χοιρινό στη λαδόκολλα.
Ο Μοίρας έφτιαξε το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό με λίγες θερμίδες
Ο Χρήστος Μοίρας μάλιστα έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star πώς να φτιάξουν τη συνταγή.
Υλικά της Συνταγής
• 1 ½ Kg χοιρινό σπάλα ή μπούτι
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 πράσινη πιπεριά
• 3 μέτριες ντομάτες
• 200 γρ. φέτα
• 1 μεγάλο κρεμμύδι
• 3 σκελίδες σκόρδο
• ½ φλ. ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. ρίγανη
• 1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση της Συνταγής
Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χοιρινό, τις πιπεριές, τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη φέτα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά, να ενωθούν τα υλικά και να πάρει το κρέας τα αρώματα. Απλώνουμε στον πάγκο τις 4 λαδόκολλες. Μοιράζουμε ίσα το μείγμα ιστο κέντρο κάθε λαδόκολλας, σχηματίζοντας “βουνάκι”. Ανασηκώνουμε τις άκρες και τις μαζεύουμε προς τα πάνω σαν πουγκί. Δένουμε καλά με σπάγκο κουζίνας ή κορδονάκι. Τοποθετούμε τα πουγκιά σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 2 ώρες περίπου, μέχρι να γίνει τρυφερό το χοιρινό.
Δείτε την εκπομπή Breakfast@Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.