Αν θέλετε να μαγειρέψετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάτι νόστιμο αλλά και υγιεινό, η Βιβή από το MasterChef δίνει στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star μία σούπερ επιλογή.
Μπήκε στην κουζίνα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά:
• 500 γρ. παπαρδέλες
• 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο (σε λωρίδες)
• 100 γρ. βούτυρο
• 1 κρεμμύδι
• 1 πιπεριά πράσινη
• 2 σκελίδες σκόρδο
• Χυμός από 2 λεμόνια
• Ξύσμα από 1 λεμόνι
• 150 γρ. πεκορίνο
• ½ κ. γλ. φασκόμηλο (τριμμένο)
• 1 κολοκύθι
• 8 ντοματίνια
• Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση: της Συνταγής
Αλατίζουμε το νερό και βράζουμε τα ζυμαρικά με 1 κουταλιά βούτυρο για 5 -8 λεπτά.
Κρατάμε λίγο νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά για τη σάλτσα μας.
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το σκόρδο μέχρι να χρυσαφίσει. Προσθέτουμε τις λωρίδες κοτόπουλου, τα λαχανικά και το φασκόμηλο.
Στη συνέχεια σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού. Συμπληρώνουμε το νερό από τα ζυμαρικά και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά με λίγο αλεύρι για να δέσει η σάλτσα.
Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά με λίγο πεκορίνο, ξύσμα λεμονιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό (προαιρετικά).
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.