Αρχή της εβδομάδας και ο Χρήστος Μοίρας μπήκε στη κουζίνα του Breakfast@star και έφτιαξε την πιο εύκολη συνταγή, για όσους αγαπούν τα κολοκύθια!
Ο σεφ έδειξε βήμα βήμα τη διαδικασία για το πώς να φτιάξετε πανεύκολα μία πεντανόστιμη παραδοσιακή μπατζίνα με κολοκύθια και φέτα!
Υλικά της συνταγής
· 500 γρ. κολοκυθάκια
· 250 γρ. φέτα
· 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
· 2 αβγά
· 200 ml γάλα
· 100 ml ελαιόλαδο
· ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
· 1 κ.γ. δυόσμος αποξηραμένος ή λίγα φύλλα φρέσκου
· Αλάτι, πιπέρι
· Βούτυρο και αλεύρι (για το ταψί)
O Χρήστος Μοίρας έδωσε μία light και νόστιμη συνταγή με κοτόπουλο
Εκτέλεση της συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C
- Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την κολοκύθα με τη φέτα, τα αβγά, το γάλα, το ελαιόλαδο και τον δυόσμο. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για περίπου 50 - 60 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να κάνει ωραία κρούστα
- Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.