Συνταγή για την πιο νόστιμη καρμπονάρα

Ο Χρήστος Μοίρας έφτιαξε την πιο λαχταριστή μακαρονάδα

Την πιο νόστιμη και αυθεντική καρμπονάρα έφτιαξε ο Χρήστος Μοίρας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Breakfast@Star.

Συνταγή για την πιο νόστιμη καρμπονάρα

Σουφλέ ζυμαρικών με ψητό κοτόπουλο και τυριά

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Συνταγή για την πιο νόστιμη καρμπονάρα

Πεντανόστιμο ριγκατόνι στρογκανόφ με τυριά

Υλικά της Συνταγής 

    •    400 γρ. σπαγγέτι
    •    150 γρ. γκουαντσάλε
    •    4 κρόκοι αβγών 
    •    100 γρ. Pecorino 
    •    Αλάτι, μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση της Συνταγής 

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, κρατώντας λίγο από το νερό τους πριν τα στραγγίξουμε. 

Στο μεταξύ σ’ ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το γκουαντσιάλε σε μέτρια φωτιά χωρίς λάδι, μέχρι να γίνει τραγανό και να αφήσει το λίπος του. 

Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους και το αβγό μαζί με το τριμμένο Pecorino και αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι, δημιουργώντας μια παχύρρευστη κρέμα.

Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το γκουαντσιάλε.  Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα αβγού, ανακατεύοντας γρήγορα ώστε η σάλτσα να αγκαλιάσει τα ζυμαρικά και χωρίς να ψηθεί το αυγό. Αν χρειαστεί, αραιώνουμε με λίγο από το νερό που κρατήσαμε. Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με έξτρα Pecorino και το πιπέρι.

Δείτε το Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top