Μπορεί όλοι να έχουμε συνηθίσει να τρώμε τους λαχανοντολμάδες είτε με ρύζι είτε με κιμά, μπορούμε όμως να τους απολαύσουμε και με άλλα υλικά.
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έδειξε στους τηλεθεατές του breakfast@star μία διαφορετική συνταγή. Τους έφτιαξε κοκκινιστούς με κοτόπουλο και πλιγούρι.
Υλικά της Συνταγής
Για τους λαχανοντολμάδες:
1 τμχ Λάχανο
1 τμχ κρεμμύδι ξερό
½ μάτσο φρέσκο κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 μάτσο μαϊντανό
1 μάτσο δυόσμο
800 γρ. κιμά κοτόπουλο
250 γρ. πλιγούρι
30 γρ. σταφίδες ξανθιές
Αλάτι, Πιπέρι
Για τη σάλτσα:
1 τμχ. Κρεμμύδι ξερό
½ μάτσο φρέσκο κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
2-3 κ. σ. Ελαιόλαδο
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. τοματοπολτέ
Αλάτι, Πιπέρι
Δείτε την εκπομπή breakfast@star