Ποντιακά πισία με δύο διαφορετικές γεμίσεις

Μία διαφορετική συνταγή διά χειρός Πάνου Κουμουνδούρου

Ποντιακά πισία ή αλλιώς τηγανόψωμα γεμιστά μας ετοιμάζει ο Πάνος Κουμουνδούρος κατευθείαν από την κουζίνα του Breakfast@Star. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δημιουργεί d;yo διαφορετικές γεμίσεις.

Μπιφτέκια γαλοπούλας με ψητά λαχανικά

Υλικά:

Για τη ζύμη: 

  • 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 1 φακελάκι μαγιά 
  • 1ποτήρι νερό χλιαρό 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 1 κ.γ. κοφτό αλάτι 
  • μίγμα από ελαιόλαδο και σπορέλαιο για το τηγάνισμα 

Γέμιση με σπετζοφάι:

  •   2 χωριάτικα λουκάνικα
  •   4 πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
  •   200 γρ. φέτα
  •   200 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας ή ντομάτα στον τρίφτη
  •   1 μέτριο κρεμμύδι σε φετάκια
  •   1-2 σκελίδες σκόρδο
  •   Πιπέρι
  •   Ελαιόλαδο

Χορτόπιτα με καλαμποκίσιο αλεύρι

Γέμιση με ξηρούς καρπούς:

  • 150 γρ. φυστίκια Αιγινης  
  • 50 γρ. φουντούκια 
  • 50 γρ. καρύδια  
  • 1 κ.γ. κανέλα  
  • 1 κ. σ. άχνη ζάχαρη  
  • Μέλι  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top