Ποντιακά πισία ή αλλιώς τηγανόψωμα γεμιστά μας ετοιμάζει ο Πάνος Κουμουνδούρος κατευθείαν από την κουζίνα του Breakfast@Star. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δημιουργεί d;yo διαφορετικές γεμίσεις.
Υλικά:
Για τη ζύμη:
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1ποτήρι νερό χλιαρό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
- μίγμα από ελαιόλαδο και σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Γέμιση με σπετζοφάι:
- 2 χωριάτικα λουκάνικα
- 4 πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
- 200 γρ. φέτα
- 200 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας ή ντομάτα στον τρίφτη
- 1 μέτριο κρεμμύδι σε φετάκια
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Γέμιση με ξηρούς καρπούς:
- 150 γρ. φυστίκια Αιγινης
- 50 γρ. φουντούκια
- 50 γρ. καρύδια
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ. σ. άχνη ζάχαρη
- Μέλι
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.