Απολαυστικός μπακλαβάς με καρύδια και φιστίκια Αιγίνης

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, μας δείχνει άλλη μία μοναδική συνταγή

Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποφάσισε σήμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης και έτσι έφτιαξε έναν πανεύκολο και γευστικότατο μπακλαβά, με φιστίκια Αιγίνης και καρύδια.

Εύκολη συνταγή για μπανόφι

Ο σεφ που πάντα μας δείχνει εύκολες και γρήγορες συνταγές, έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Πώς να φτιάξετε κολοκυθάκια και μελιτζάνες ογκρατέν

Υλικά

Για το σιρόπι:

600 γραμ. ζάχαρη

400 γραμ. νερό

80 γραμ. μέλι

1 ξυλάκι κανέλας

Φλούδες από πορτοκάλι

Για τον μπακλαβά: 

450 γραμ. φύλλα κρούστας για γλυκό

450 γραμ. βούτυρο

250 γραμ. καρύδια

250 γραμ. φιστίκια Αιγίνης

1 κ.σ. κανέλα σκόνη

1/2 κ.ν. γαρύφαλλο σκόνη

40 γραμ. φρυγανιά τριμμένη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top