Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποφάσισε σήμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης και έτσι έφτιαξε έναν πανεύκολο και γευστικότατο μπακλαβά, με φιστίκια Αιγίνης και καρύδια.
Ο σεφ που πάντα μας δείχνει εύκολες και γρήγορες συνταγές, έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για το σιρόπι:
600 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. νερό
80 γραμ. μέλι
1 ξυλάκι κανέλας
Φλούδες από πορτοκάλι
Για τον μπακλαβά:
450 γραμ. φύλλα κρούστας για γλυκό
450 γραμ. βούτυρο
250 γραμ. καρύδια
250 γραμ. φιστίκια Αιγίνης
1 κ.σ. κανέλα σκόνη
1/2 κ.ν. γαρύφαλλο σκόνη
40 γραμ. φρυγανιά τριμμένη
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.