Θα το απολαύσεις χωρίς τύψεις, γιατί έχει μόνο θρεπτικά συστατικά, άσε που θα γίνει πολύ εύκολα, ό,τι χρειάζεσαι, δηλαδή, για τα βράδια που είσαι κουρασμένη.
Υλικά
4 γλυκοπατάτες
1/2 φλιτζ. κινόα
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
4 φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κ.σ. λεμόνι
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 συσκευασία μαύρα φασόλια
Εκτέλεση
Ψήνεις τις γλυκοπατάτες στους 180 βαθμούς για 45′ μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό βράζεις την κινόα. Τη στραγγίζετε.
Σε ένα μπολ ανακατεύεις την κινόα, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τα μυρωδικά. Προσθέτεις το λεμόνι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και αλατίζεις.
Γεμίζεις τις γλυκοπατάτες με το μείγμα και γαρνίρετε με τα φασόλια.
Πηγή: MyLife
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.