Μία ωραία ιδέα για υγιεινό πρωινό έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ ετοίμασε γιαπωνέζικο γαλατόψωμο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για το Tang Zhong
• 50 γρ. αλεύρι σκληρό ή για τσουρέκι
• 250 γρ. νερό
Για το γαλατόψωμο
• 500 γρ. αλεύρι σκληρό ή για τσουρέκι
• 8 γρ. μαγιά ξηρή
• 40 γρ. ζάχαρη
• 220 γρ. γάλα (χλιαρό)
• 5 γρ. αλάτι
• 1 μεγάλο αυγό
• 300 γρ. Tang Zhong
• 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.