Πώς να φτιάξεις μόνη σου κρέμα καραμελέ με παντεσπάνι

Δείτε βήμα-βήμα ολόκληρη τη διαδικασία

Ένα ιδιαίτερο γλυκό πέρα αυτών που έχουμε συνηθίσει έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Kαλοκαιρινό γλυκό ψυγείου με λεμόνι και λίγες θερμίδες

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Φτιάξε μόνος σου υπέροχο κιουνεφέ

Υλικά

Για την πουτίγκα

•    500 γρ γάλα
•    200 γρ κρέμα 35% λιπαρά
•    20 γρ ζάχαρη
•    2-3 φλούδες λεμονιού
•    300 γρ τυρί κρέμα
•    100 γρ ζάχαρη
•    6 αυγά

Τέτοιο προφιτερόλ δεν έχετε ξαναφάει! Έχει σοκολάτα και κρέμα λεμόνι

Για την καραμέλα

•    45 γρ. νερό
•    70 γρ. ζάχαρη

Για το παντεσπάνι
•    2 αυγά
•    60 γρ ζάχαρη
•    60 γρ αλεύρι κέικ

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top