Vegan μεξικάνικα Tacos από την Emma Watson

Η συνταγή της διάσημης σταρ

Μεξικάνικα Tacos

Η αγγλική ομορφιά που λέγεται Emma Watson είναι μια τεράστια φαν της μεξικάνικης κουζίνας. Επίσης έχει ένα πάθος για το ζεστό φαγητό, αφήστε που είμαστε βέβαιοι ότι το αστέρι του Χάρι Πότερ θα λατρέψει αυτά τα tacos!

Συστατικά

2 μεσαίες πατάτες

1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

1/4 κουταλάκι της σούπας πάπρικα

1/4 κουταλάκι κύμινο

1/4 κουταλιού νιφάδες τσίλι

1/4 κουταλάκι θαλάσσιου αλατιού

1/4 κουταλάκι καυτερή πιπεριά

1 ψιλοκομμένο ιταλικό λουκάνικο σόγιας


TOFU SCRAMBLE

2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο

1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας

1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

1 φλιτζάνι κονσερβοποιημένα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα

1 φλιτζάνι τεμαχισμένο vegan cheddar τυρί

12 τορτίγιες καλαμποκιού

salsa της επιλογής σας

vegan ξινή κρέμα

Παρασκευή

Κόψτε τις πατάτες σε μικρούς κύβους για να μαγειρευτούν γρήγορα. Σε μια κατσαρόλα που θερμαίνεται, προσθέστε το λάδι καρύδας και τις πατάτες και σοτάρετε για 4 έως 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε την πάπρικα, κύμινο, τις νιφάδες τσίλι, το θαλασσινό αλάτι και το αλεσμένο μαύρο πιπέρι και μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν χρυσές και τραγανές.

Κρατήστε τις πατάτες στην άκρη και βάλτε στην κατσαρόλα το ιταλικό vegan λουκάνικο στο ίδιο τηγάνι μέχρι να μαγειρευτεί και να γίνει κι αυτό χρυσό.

Φτιάξτε το tofu scramble στο ίδιο κατσαρολάκι: Προσθέστε το καλαμπόκι, το πράσινο κρεμμύδι και τα μαύρα φασόλια και θερμαίνετε για 2 έως 3 λεπτά ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέστε τα κομματάκα vegan cheddar τυριού στην κορυφή και καλύψτε με ένα καπάκι. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήστε το τυρί να λιώσει.

Για να φτιάξετε τα tacos, θερμαίνετε τις τορτίγες είτε σε ένα τηγάνι είτε στο φούρνο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε 2 tortillas ανά taco για να μην σπάσουν! Τοποθετήστε κάποια τοfu και πατάτες στην τορτίγια και στη συνέχεια ρίξτε επάνω τη  σως της επιλογής σας και vegan ξινή κρέμα. Σερβίρετε αμέσως.

Συντάκτης: Ρόμυ Μελάνι
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top