Φτιάξε εύκολα σπιτικό ψωμί με γραβιέρα και δενδρολίβανο

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έδειξε πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ψωμί με γραβιέρα και δενδρολίβανο.

Γιουβαρλάκια κοτόπουλου με κρέμα λεμονιού

Το μυστικό για πιο αφράτο παστίτσιο!

Υλικά

•    240 γρ. γάλα + 15 γρ. ξίδι
•    900 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις
•    40 γρ. ζάχαρη
•    11 γρ. μαγιά αποξηραμένη
•    15 γρ. αλάτι
•    6 αυγά + 3 κρόκους
•    2 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο (ψιλοκομμένο)
•    170 γρ. αγελαδινό βούτυρο (πολύ μαλακό)
•    1 αυγό + 15 γρ. νερό (χτυπημένα)
•    160 γρ. γραβιέρα ή παρμεζάνα (χοντρό τριμμένη)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top