Μοσχαρίσιο καρέ με baby πατάτες jacket και γρήγορη σάλτσα μυρωδικών

Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.

Koτόπουλο στη γάστρα με ταλιατέλες και μυρωδικά

Ο σεφ έφτιαξε μοσχαρίσιο καρέ με baby πατάτες jacket και γρήγορη σάλτσα μυρωδικών και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με σάλτσα μούρων

Υλικά

•    2 – 2.5 κλ μοσχαρίσιο καρέ γάλακτος
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    80 γρ. βαλσάμικο ξύδι
•    Αρκετά φρέσκα μυρωδικά (Δενδρολίβανο, Θυμάρι, Ρίγανη)
•    1 ρόδι
•    1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
•    1 – 1.5 λίτρο ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
•    Corn Flour για το δέσιμο της σάλτσας


 
Για τις πατάτες jacket
•    1,5 κλ. πατάτες baby
•    200 γρ. γιαούρτι
•    Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
•    Σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμύδι για το γαρνίρισμα
•    Χοντρό αλάτι – πιπέρι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top