Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα

Ο Λάμπρος Βακιάρος μας δείχνει πώς να το φτιάξουμε

Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.

Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κι έφτιαξε μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα.

Γεμιστοί κεφτέδες κοτόπουλου με μοτσαρέλα

Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα

Τα υλικά

•    1 κιλό μπούτι μοσχάρι
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    240 γρ. κόκκινο κρασί
•    1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 πράσο (ψιλοκομμένο)
•    2 πιπεριές φλώρινης (ψιλοκομμένες)
•    1 καρότο (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο
•    3 φύλλα δάφνης
•    950 γρ. ζωμό κότας ή λαχανικών
•    500 γρ. ζυμαρικά πλεξούδες
•    15 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
•    Ξερή μυζήθρα για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top