Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Ο σεφ έφτιαξε μοσχαρίσιο γιουβέτσι με μελωμένες μελιτζάνες και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
H Σπυριδούλα από το MasterChef έφτιαξε την πιο καλοκαιρινή τηγανιά
Υλικά
• 1 κιλό μοσχάρι χτένι (κομμένο σε κύβους)
• 20 γρ. + 45 γρ. ελαιόλαδο
• 250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 90 γρ. πράσο (σε φέτες)
• 70 γρ. μεγάλο καρότο (σε κύβους)
• 30 γρ. πελτέ τομάτας
• 360 γρ. Σαμιώτικο γλυκό κρασί
• 700 γρ. ώριμες τομάτες (τριμμένες)
• 1,400 γρ. ζωμό κότας
• 3 φύλλα δάφνης
• 1 στικ κανέλας
• 1 κ.σ. πάστα σκόρδου (Συνταγή εδώ)
• 4 μελιτζάνες
• 500 γρ. κριθαράκι
• 200 γρ. φέτα
• Αλάτι – πιπέρι
Για το γαρνίρισμα και το σερβίρισμα
• 40 – 50 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• Φέτα και ψωμί για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.