Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είπε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης. Ο σεφ έφτιαξε πεντανόστιμο εκμέκ καταΐφι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για το σιρόπι
• 700 γρ. ζάχαρη
• 700 γρ. νερό
• 1 ξυλάκι κανέλας
• 20 γρ. μέλι
Για τη βάση
• 500 γρ. φύλλο κανταΐφι
• 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο
Για την κρέμα και τη σύνθεση
• 5 φύλλα ζελατίνης
• 1250 γρ. γάλα
• 220 γρ. ζάχαρη
• 5 γρ. βανίλια εσάνς ή 1 βανιλίνη
• 6 κρόκους αυγού
• 100 γρ. κόρν φλαουρ
• 500 γρ. φυτική κρέμα (για τη σύνθεση)
• 15 γρ. ροδόνερο (για τη σύνθεση)
• 200 γρ. φυστίκι Αιγίνης (για τη σύνθεση)