Kρασάτες μοσχαρίσιες μπριζόλες

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Πεντανόστιμες κρασάτες μπριζόλες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.

Ο σεφ χρειάστηκε 4 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες, 40 γρ. ελαιόλαδο, 360 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), 2 σκελίδες σκόρδο, 8 λιαστές τομάτες (ψιλοκομμένες), Αλάτι – πιπέρι, 480 γρ. κόκκινο κρασί, 240 γρ ζωμό ή νερό, 30 γρ. βούτυρο, 8 – 10 κλωναράκια φρ. Θυμάρι,.5 κιλό πατάτες baby ή κανονικές, 120 – 180 γρ. κούπες φρέσκο σπανάκι baby, 4 – 6 κλωναράκια φρ. Θυμάρι (ψιλοκομμένο) και 60 γρ. φρέσκο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο).

Ως συνοδευτικό για τις μπριζόλες επέλεξε στρογγυλά πράσινα φασολάκια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top