Οι τρεις σκέψεις που «βλάπτουν» το πορτοφόλι σου

Tα λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να μαζέψεις λεφτά

Υπάρχει ένας μεγάλος αντίπαλος στο να καταφέρεις να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους: ο εαυτός σου!

Έρχονται καρμικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις από 17/07/2023

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σου δείξει τις 3 τοξικές φράσεις, που όλοι κατά καιρούς μπορεί να έχουμε πει, που είναι ώρα να πάψεις να επαναλαμβάνεις, έστω κι από μέσα σου, για να καταφέρεις επιτέλους να αποταμιεύσεις χρήματα. 

«Ναι, θα το πάρω, με “παίρνει”»

Όταν είσαι στο δίλλημα εάν μπορείς οικονομικά να αγοράσεις κάτι που είδες και σου άρεσε, αλλά στο τέλος δεν βάζεις τίποτα στην άκρη, σίγουρα δεν θα αποταμιεύσεις ποτέ χρήματα. Καλό είναι κάθε αρχή του μήνα να βάζεις ένα ποσό στη τράπεζα που δεν θα  «πειράζεις» και να περνάς με ότι έχεις. 

Ποια ζευγάρια ζωδίων κάνουν την πιο βαρετή σχέση

«Δε συζητάμε για λεφτά»

Ίσως έχεις την εντύπωση ότι μιλώντας για λεφτά προσβάλεις κάποιον και σε ένα ποσοστό μπορεί και να ισχύει. Όμως το να συζητήσεις με την οικογένεια σου ή τον σύντροφο σου τα οικονομικά σου, μπορεί να σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα και να κάνεις ένα σωστό προϋπολογισμό. 

«Οι επενδύσεις είναι για τους πλούσιους»

Μπορεί να το πιστεύεις ότι οι επενδύσεις είναι για τους οικονομικά επιφανείς, όμως αν γίνουν σωστά, είναι ένας τρόπος να κερδίσεις χρήματα. Ξεκινώντας με μικρά ποσά και ψάχνοντας για μια καλή επένδυση μπορεί να δεις διαφορά στον λογαριασμό σου. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top