Ποια ζευγάρια ζωδίων κάνουν την πιο βαρετή σχέση

Εύχομαστε μέσα σε αυτά να μην είσαι εσύ και ο σύντροφός σου

Σύμφωνα με τα άστρα υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που η σχέση μπορεί να είναι επιτυχημένη, αταίριαστη, πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ε, με τα ζευγάρια που θα δεις πιο κάτω η σχέση θα είναι…βαρετή!

Tέσσερα ζώδια που θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους στις διακοπές

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί είναι τόσο απρόθυμα να αλλάξουν που δεν κάνουν βήμα πίσω για να καλυτερεύσουν την σχέση τους. 

Ταύρος-Ταύρος

Ο Ταύρος ως άνθρωπος είναι εσωστρεφής. Γενικά δεν έχει τρελή ενέργεια ή ενθουσιασμό. Αν λοιπόν κάνει σχέση με έναν ακόμα Ταύρο, τότε η σχέση τους καταλήγει να είναι τόσο βαρετή και ανιαρή. Κανένας από τους δυο δεν παίρνει την πρωτοβουλία να προτείνει να κάνουν μια δραστηριότητα, κάτι ενδιαφέρον, διαφορετικό και καινούργιο. Είναι και οι δυο «αργοί» και δεν φέρνει κανείς τους λίγο πάθος ή ενέργεια στην σχέση.

Αιγόκερως-Αιγόκερως

Ούτε ο Αιγόκερως δεν αντέχει έναν άλλο Αιγόκερω. Μιλάνε συνέχεια για την δουλειά τους, είναι ψυχροί και πάντα λειτουργούν με τα πρέπει και το καθήκον. Κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει τον άλλο να ξεχαστεί από τα επαγγελματικά του και τα προβλήματά του. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός σε αυτή τη σχέση. 

Πώς να δείξεις στους άλλους πως έχεις αυτοπεποίθηση

Ιχθύες-Ιχθύες

Και οι δυο είναι στον κόσμο τους και δεν υπάρχει κανείς για να πάρει μια πρωτοβουλία ή να βάλει μια τάξη στο… χάος. Είναι τόσο ίδιοι, που η σχέση καταλήγει να είναι ένα μπάχαλο και ένα μπέρδεμα. Το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο, κανείς δεν λέει τι θέλει ή τι σκέφτεται και νιώθουν και οι δυο πληγωμένοι επειδή δεν υπάρχει στην σχέση μια σπίθα πάθους και ενθουσιασμού.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top